-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Hukuk
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
15, (%93)
Çok güzel bi tema buldum hem dizi hem film için, şuan için hevesliyim ama ilerde emeğimin karşılığını alabilir miyim bilmiyorum.
Artık dizi film sektörüne girilir mi? Olur diyen varsa ve bu konuda bilgiliyse pm atsın ortak olalım...
Eova
Well Educated :)
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** E**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Kullanıcı olarak söylüyorum ki eğer çevirmenleri vesaire sağlam olan bir ekibin olmazsa şuan popüler olan dizi sitelerini bırakıp sana gelmem :)
Ancak şuanki dizi ve film sitelerinin de benim gözümde en büyük sıkıntısı olan çevirmenler, ingilizcem oldukça iyi olduğu için çeviride yaptıkları hataları görüyorum ve o kadar gıcık oluyorum ki...
Bu arada bu işe başlarsan ve çevirmen ihtiyacın olursa PM at bana :D
1 kişi bu mesajı beğendi.
www.e-ova.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Sosyal Medya Hizmetleri
-
-
Ad Soyad
K** K**
-
-
-
Ticaret
46, (%91)
Film için hdfilmchennemi dizi için dizibox dan başkas siteye girmem sanırım yeterinde açıklayıcı olmuştur
iç mimarlık
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
PHP Dev.
-
-
Ad Soyad
N** Ç**
-
-
-
Ticaret
7, (%86)
son zamanlarda gremots bir anda çıktı sağlam yazılım ve temalarıyla ilgileri topladılar zaten reklam vs yok şuan iyi yerlere geleceklerini düşünüyorum tek sorunları çevirmenleri yok
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Düzenli ve güncel içerik girdiğiniz takdirde neden olmasın?
Tam aksine baştan savma, arada sırada içerik girilen ve her yer reklam dolu bir siteyse neden olmasın? :)
mrgun
Seo yazılım
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Yazılım
-
-
Ad Soyad
Ö** G**
-
-
-
Ticaret
26, (%100)
hocam bence hiç kalkışma, hevesini kırmış gibi oluyorum ama şöyle bir durum var.içerik olarak rakiplerinle aynı şeyi paylaşacağın için içerik ile öne çıkma şansın yok. çevirmenin yok + filmleri kendin upload etmeyeceğini de hesaba katarsak filmleri/dizileri ilk sen eklemeyeceksin.reklam konusuna gelince zaten millet adblock kullanıyor artık , reklamlar o kadar da dert olmuyor. yani rakiplerinden önde olabileceğin bir alanın yok diye düşünüyorum.
elinde bir bütçe var ise o bütçeyi başka bir sektörde kullanmanı isterim.
ha ama şöyle bir şey yapabilirsin.mesela sadece komedi filmleri-dizileri paylaşan bir site.nasıl ki genel içerikli bir forum artık sektörde tutunamıyorsa dizi/film siteleri de genelde öyle oluyor.o yüzden illa bu işe gireceğim diyorsan belli bir kategoriye yoğunlaşmanı tavsiye ederim.
3525
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **