yusufocak adlı üyeden alıntı

Hocam şöyle birşey varki webmaster olmak demek biraz daha hırpani , özgür bir hayat seçmek demek bir anlamda. Ama ki bu sektörden ben dahil bir çok insan kazanç sağlamakta . Yalnız sektör o kadar dolup taştıki her webmaster kazanç sağlayamaz hale geldi. Benim şu anki aklım olsa önce performansımı ölçer ( rehber hocalar veya 1 seanslık psikolog tavsiyesi ) ona göre en iyi yapabileceğim mesleği seçerdim. mesela savcı olmak çok güzel olurdu bu benim gorusum. sizde devletle bağlantılı kontenjan sıkıntısı olmayan işler seçerseniz hayatınız saglam temeller uzerine oturur. Zaten meslek sahibi olduğunuzda bos zamanlarınızda freelancer lar ile bu işi hertürlü yürütürsünüz ama yıl 2016 bu saatten sonra webmaster olarak hayata devam etmek zor bence. Hakkınızda hayırlısı olsun

Haklısın hocam, aslında bi bilene kendini analiz ettirmek lazım, ama şuan yaptığımda bi nevi o :)

ironsoft adlı üyeden alıntı

Bende diğer arkadaşlar gibi beni anlatmışsınız diyeceğim fakat aslında zaten bu forumda bulunan arkadaşların geneli bence bu şekilde hayat yaşıyor. Şahsen sürekli uykuluyum demişsiniz ya. Benim ne zaman uyuyup ne zaman kalktığım bile belli değil akşam uyuyorum 2 saat sonra kalkıp pc geçiyorum 3 saat sonra tekrar uyuyup 1 saat sonra kalkıp tekrar pc 5 saat sonra yine uyku 4 saat sonra pc gibisinden bu şekilde belirli bir düzen olmadan uyuyup uynanıyorum. Elimde olan bir şey değil kimi insanlar gündüz kimileri gece yatıyor bense her türlü yatıyorum yani. Gündüz de olsa gece de olsa fark etmiyor o an uyumak istiyorsam uyuyorum.

Hocam herkesin hali böyleymiş, bende şaşırdım :D

ÇağatayGüney adlı üyeden alıntı

Oynadığın tüm online oyunlara bir ay ara ver. Bak nasıl düzeliyorsun.

Hocam inanırmısın oyun oynamıyorum, oynamak istiyorum ama oynayacak oyunum yok, en son yarım ay yada 1 ay önce metin2 oynamıştım, onu da bıraktım, zamanımı böyle forumlarda, youtube'de video izleyerek, film izleyerek falan geçirmeye çalışıyorum, böyle geçmeyince de sıkıntıdan uyuyorum :(