https://support.google.com/adsense/troubleshooter/1190500?hl=tr ile ihlal bildiriminde bulunabilirsiniz.
Yanlış anlamayın ben sadece tartışmak istedim.Şikayet ile ilgili benim sorunum değil onlar google düşünsün ben sadece bunun gibi boş sayfa ve video yayınlayan websitelerine nasıl reklam veriyor özgün içeriğe reklam vermeyen google'ın şikayetçiler çok bu videolar yerine 30 tane özgün yazısı olan bir bloga reklam versin daha iyi ama adsense olduğuda kesin değil adx olabilirmiş.Amaç tartışmak adsense ile ilgili :D
Ek Olarak:
Sen o kadar şair gibi şiirler yaz sonra da lütfen cevap vermeyin... Çok komik :)
İkincisi benim bahsettiğim şikayet durumu için yukarıdaki mesajımı okuyacak olursanız, hak hukuk yenilen durumlar harici diyorum. İnsanlar sırf aynı sektörde rakip olmasın diye bile şikayet ediyorlar. Ya da kişi tecrübesizlikten birkaç ufak hata yapıyor (hepimiz yapmışızdır.) Mesela 970x90 ile 300x600 boyutunu aynı sayfada kullanmak bir ihlaldir ama kaç kişi bunu başlarda biliyordu? Sırf bu yüzden şikayet edilenleri de biliyorum.
İkincisi benim bahsettiğim şikayet durumu için yukarıdaki mesajımı okuyacak olursanız, hak hukuk yenilen durumlar harici diyorum. İnsanlar sırf aynı sektörde rakip olmasın diye bile şikayet ediyorlar. Ya da kişi tecrübesizlikten birkaç ufak hata yapıyor (hepimiz yapmışızdır.) Mesela 970x90 ile 300x600 boyutunu aynı sayfada kullanmak bir ihlaldir ama kaç kişi bunu başlarda biliyordu? Sırf bu yüzden şikayet edilenleri de biliyorum.
970x90 ve 300x600 olayını ilk kez sizden duyduğumu belirtiyorum :D
Ek Olarak:
google reklamları illa adsense ile alınacak diye bir şey yok, bazı reklam firmaları adx anlaşması ile google reklamları yayınlatabiliyor
adsense olup olmadığı burdan anlaşılır :D kendi sitemde adsense harici reklam kullanıyorum adx oda wordego farklı bir adres yapısı var :D