sovetski hocam güzel yorumun için içtenlikle teşekkür ederim. Elimden geldiğince birilerinin işine yarayacağını düşündüğüm şeyleri yazmaya çalışıyorum.
Blog konusundaki fikrine bende katılıyorum, fakat henüz beta olarak testlerini yaptığım henüz çok yeni olan bir forum sitesinde paylaşıyorum şuan için. Neden bilmiyorum forumlarda yazarken sanki bir şeyler yazma azmim daha yüksek oluyor gibi, bu nedenle şuan için bu şekilde bir yol çizdim. Bakalım bir süre bu şekilde devam edeceğim duruma göre sistemin tutmaması gibi bir durumda tüm içeriği bir blog sitesine aktarıp forumu da kaldıra bilirim, fakat şimdilik iyi gidiyor gibi henüz bir kaç günlük olmasına rağmen bazı içeriklerim ilk sayfalarda yer alıyor ve ziyaretçi çekiyor. Fakat henüz üye olma konusunda sıkıntılar var bunun bu şekilde olacağını zaten en başında biliyordum bu nedenle çok fazla kafama takmıyorum bu durumu, çünkü artık bende dahil herkes bilgiye olabilecek en hızlı şekilde ulaşmak istiyor bu nedenle blog yapısındaki siteler daha çok ilgi görüyor, kimse üye olmakla vakit kayıp etmek istemiyor. Hayırlısı bakalım şuan için beta aşamasındayım ve forum sistemini sürekli geliştirmeye çalışıyorum.
Tekrar teşekkür ederim yorumun için. Sağ ol.