-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Satış Temsilcisi
-
-
Ad Soyad
T** Ç**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Merhaba arkadaşlar,
Dün itibariyle almış olduğum www*teknoblog*org uzantılı domainim için tasarım fikirlerinizi almak istiyorum.
Öncelikle ben siteyi Wordpress teknoloji blog sitesi olarak yayına koyayım diye düşünüyorum tabiki siz değerli hocalarımızında fikirlerine ve tavsiyelerinize ihtiyacım var.
Şimdiden teşekkürlerimi sunarım
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Wordpress
-
-
Ad Soyad
Ç** U**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
alan adının com ve net uzantısı dolu com'da aktif bir site mevcut o yüzden pek olumlu değilim.
ByX
I Love Google
Kimlik Onayı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
yok
-
-
Ad Soyad
Y** C**
-
-
-
Ticaret
17, (%88)
Azizim yanlış anlama affina siginarak soyluyorum shiftdelete webtekno teknokulis varken bu ise girmek cesaret ister lakin yukarlarda gozum yok az olsun oz olsun dersen alan adin o'lardan dolayi ve uzantisida org olunca daa guzel durmus facebook instagram twettir aktif isen iyi yerlere gelebilir tasarımında da mavi ve turkuaz kullan bence tekno rengine ben cok bagtastiriyorum saygilar
Edit: com uzantısı aktifken isin bayagı zor
seozirvem
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
48 / E
-
Meslek
Sosyal Medya Ve Seo Uzmanı
-
-
Ad Soyad
E** G**
-
-
-
Ticaret
2, (%50)
ona bakarsan altavista varken google dogdu yahoo.com varken mynet oldu bence devam et dostum olur hayal et
4 kişi bu mesajı beğendi.
xsafa
Developer
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Bilgisayar Müh. Öğr.
-
-
Ad Soyad
S** Y**
-
-
-
Ticaret
19, (%100)
Teknoloji blogu actim 1 haftadir gercekden cok zaman isteyen bi kategori ama iyi hit verio emek verilen zamana oranla. Com uzantisi aktif diyenleri bosver benim sitede org com uzantısının onune gectim.
Yazılım işleriniz için -> contact@safayasar.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Satış Temsilcisi
-
-
Ad Soyad
T** Ç**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Com net dolu farkındayım çok büyük yüksekler de gözüm yok başlangıçta günlük 50 - 100 kişi uğrasın bilgilerimizden faydalansın istiyorum fakat tasarım yönünde biraz bilgilerinize ihtiyacım var blog şeklinde siteyi tasarlasak uygun olur mu yada sk şekilde daha güzel olur diye bileceğiniz fikirleriniz var mı acaba.
Yorumlariniz için teşekkür ederim
xsafa
Developer
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Bilgisayar Müh. Öğr.
-
-
Ad Soyad
S** Y**
-
-
-
Ticaret
19, (%100)
Wordpress kur yoluna devam et 3 aydir aktif olan com uzantisini 1 haftada alexa global de gectim.
Yazılım işleriniz için -> contact@safayasar.com
Ahmet
▪ illâ edep, illâ edep!
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Proje Yönetimi
-
-
Ad Soyad
A** Y**
-
-
-
Ticaret
29, (%100)
Teknoloji içerikli bloglarda büyümek, gelişim göstermek çok zordur.
Nedenlerinden aklıma gelenler;
1- Teknoloji konularına vakıf bir paylaşım ekibi gerekiyor sürekli içerik girebilecek.
2- Haber ajanslarının teknoloji gündemi abonelikleri gerekiyor yüksek içerik potansiyeli için.
3- Maddi bir potansiyel gerekiyor ürün testleri için.
4- iOS, Android gibi konuların takipçileri ayrı kitleler olduğu için ayrı ayrı ekip gerekiyor alanında uzman olan ve şöyle bir durum var bu editörlerin ücreti yüksek oluyor genelde.
Mesela ben bir teknoloji hastasıyım. Gündelik Shift Delete, Webtekno, MyNet gibi siteleri yakından takip ediyorum. Şimdi bana bunların veremediği, senin sitenin verebildiği ne olacak? İşin zor çünkü aynı alanda global seviyede 4-5 büyük şirket çapında rakibin var. Bu rakiplerin maddi potansiyeli, yüksek sayıda profesyonel ekipleri var.
Örnek veriyorum iPhone 7 çıktığında 4.000 TL verip cihazı alıp üstünden araba geçirerek dayanıklılık testi yapabilir misin? Bu iş sadece iPhone'da değil, Samsung, Lg, Sony vs derken cihazlara servet ödersin sadece bir darbe testi için, tanıtımı için.
Teknoloji sitesi demek bunlar demek. Bunlar yoksa zaten başarı sağlayamazsın, bu imkânları sağlasan bile insanların bilinç altına inip alışkanlıklarından vazgeçirmek zordur.
7 kişi bu mesajı beğendi.
ByX
I Love Google
Kimlik Onayı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
yok
-
-
Ad Soyad
Y** C**
-
-
-
Ticaret
17, (%88)
Ahmet hocam güzel acıklamış
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Grafiker, Yazılımcı
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
Blogun yanında basitte olsa soru-cevap tarzı bir sistem olmalı bence, diğer türlü biraz pasif kalır diye düşünüyorum. Aynı tarzdan diğer siteleri iyi incelemek, olabildiğince hepsinden bir şeyler katmak lazım. Sitenin kullanımı, arayüzü vb. bunlarda önemli tabiki. İyi bir ekip ve çalışmayla neden olmasın.