werfectionÖncelikle düşünceni belirttiğin için teşekkür ederim.
Kafamda tasarladığım algoritma ile anlamlı ve okunur cümleleri çok rahat bir şekilde yazdırabilirim.
Ancak şöyle bir olay olabilir
Mesela kullanıcı iphone 7 ile ilgili bir oluşturma işlemi gerçekleştirdi. örnek olarak sistem ona 2 cümle verdiyse cümlelerin sırası farklı olabilir yani 2 cümleden oluşan bir makalenin 1.cümlesi iphone 7 nin fiyatı ile ilgiliyse 2.cümle iphone 7 nin özellikleri ile ilgili olur.
Makale tabiki 2 cümleden oluşmucakta sayıları örnek olarak verdim yani.
Makalenin anlam bütünlüğü değişmez sadece cümlelerin anlam sırası değişebilir.Bunun çok sıkıntı çıkaracağını düşünmüyorum çünkü googlede kullanıcılarda makaleye genel olarak bakıyor.
Bu tabiki şuanki tasarladığım algoritma yapısında üstünde durursam cümle haritası mantığı ile bunu düzene sokabilirim.
WmOptimize ve
KryssLuckÖncelikle bot kullanıp hazır makaleleri yapısını değiştirmicem, öyle birşey zaten işe yaramaz ve o tarz çok sistem mevcut.
Ben tamamı ile kendisinin üretebileceği bir sistemden bahsediyorum.
Şöyle düşünün bir algoritma geliştireceğim.
Program önce interneti tarayacak kişinin belirttiği konu hakkında makaleleri inceleyip bir cümle haritası oluşturacak bunu hafızasına kayıt edecek daha sonra o konudaki cümle yapısı ile kendi kendine çalışıp bir makale ortaya çıkaracak.
Ayrıca kryssluckun dediği gibi aynı konu sürekli aynı makaleyi üretmiyecek 1 kere kullanılan cümle yapısı deaktif edilip yerine başkası atanacak.
JumperTech hayırlısı bakalım olumlu düşünceler olursa yapacağım :)