caddebodrum adlı üyeden alıntı

Bence herkes birşey söyler okadar sürede bu olmaz yıllık sitede ben bu kadar kazanmam o para zor kazalınır vs vs vs kısaca herkes bişi söler fakat kısaca sana şunu söliyim nekadar çok uğraştığınla bağlantılı herşey

Ben çok inatçı biriyimdir kafama takarsam birşeyi inat eder napar eder başarır kazanırım 01.10.2015 te bi blog açtım kendime ve internette en çok aranan kelimeleri nasıl analiz yaparım kaçtane sosyal medya var ünlüsü ve ünsüzü ile hepsini araştırdım bütün güncel kelimeleri araştırıp o konular üzerinde yoğunlaşırdım eklediğim konularıda ünlüsü ünsüz bütün sosyal ağlarda heryerde paylaşırdım ücretsiz her bloğa ayrı uzun tanıtım yazısı ve link alırdım işten çıkardım akşam 8 de bi otururdum aralıksız uğraşırdım sabah 5 te yatar 9 da işe giderdim bu durumda uyku sorununa başlattı tabi artık gecenin olmadık vaktinde kalkıp şu konu hakkında az makale yazayım diyorum böle bi hastalık başladı anlıcan.

2 ay boyunca gecemi günüme katıp uğraştım 2. ayın sonunda 400 tl kazandım adsenseden.
9. ayın sonunda toplam gelirim 18 bin tl oldu yani 9 ayda 18 bin tl gelir ettim ayda 4 bin tl ye kadar kazandmda oldu ve hayalimdeki mark 3 fotoğraf makinamı aldım :)

Onla bunla olmaz değilde nekadar uğraştığınla alakalı bence herşey uğraşırsan kazanırsın zamanında üniversitede ikende sen gibi nasıl para kazanırım diye düşündüğümde kazandığım bölgede o bölgeye daha gitmeden şehir rehberi yapmış googleda çalışmalara başlamıştım 2 ay sonra o şehire gittiğimde sitede ilerledi tabi birlikte yaşadığım 2 arkadaşımla firmaları gezer yıllık 50 tl ye rehbere özel sayfa şirket ürünleri fotoğrafları ile eklerdik buda 10 bin tl üstünde gelir elde etmemizi sağlamıştı hatta bi reklam firmasınıda sponsor almıştık fatura kesiyor işimizi yasallaştırmıştık :)

Uğraştığın çabaladığın kadar kazanırsın

Çok teşekkür ederim hocam. Uğraşacağım zaten ciddi anlamda. Akşama doğru bir pm atacağım size birkaç konu hakkında :)

DesignTr adlı üyeden alıntı

Öğrencisin, konuları okuyorsun ve hayallere kapılıyorsun site açacaksın ve hemen aylık 600 lira getiren bir siteye sahip olacaksın günlük harçlığını çıkaracaksın, yorumların tamamı forumda takılan adamlardan gerçeği söyleyen kimse yok. Sizler sitenizi kurduğunuzda ne kadar masraf yaptınız, projenizi oluşturdunuz kendinize bir maliyet çıkardınız, o maliyetten fazlasını siteye yatırmak zorunda kaldınız aylık günlük 20 tl için...

Bu mesajı yazdığınızda gidip ilk mesajımı okudum. Hemen dememişim, yani ben hemen kazanayım hemen olsun derdinde değilim. 1 yılda olsun ama olsun derdindeyim.