Sonver adlı üyeden alıntı

Kardeşim,

Benden sana bir abi tavsiyesi. Hangi iş kafana yatıyorsa, hangi işi gerçekten en iyi yapabiliyorsan ona yoğunlaş derim. Oyundan mı anlıyorsun, oyun sitesi aç. Filmden mi anlıyorsun, o konuya yönel. Yaptığın işi çok sev. Yoksa herhangi bir site açıp bir ay sonra herhangi bir gelişme gösteremeyip kapatmak zorunda kalırsın. Yaptığın şeyi sevmen lazım, sevmek için de sevdiğin şeyi yapman lazım.

Aklına ne yatıyorsa başla. %100'ünü ver o siteye, hayal kırıklığına uğraman mümkün değil gerçekten. Sadece özenli, düzenli, özverili çalış. Hit artış/düşüşleri seni üzmesin. Bil ki geçecektir. Sen siteye yoğunlaş, %100'ünü ver, ziyaretçi gelecektir.

Hocam 8. Sinifta yani 4 yil önce oyun sitesi açmıştım. O zaman biraz para kazandirdi sağolsun bana ve ben 8. Sinifta biraz para kazaninca gerçekten hayallerim değişti. Ben oyun sitesinden asla sogumam oyunlar mutluluk veriyor resmen görünüşleri vs. ancak flashin devri bitti diyor herkes bu yüzden oyun sitesi acamiyorum ayrica adsense tbm de düşük oluyormuş son zamanlarda. Bu konularda bilginiz varsa paylasir misiniz? Yorumunuz icin cok teşekkür ederim.

Telefondan yazıldığı icin yazim hatalari vardir.