-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Yazılımcı
-
-
Ad Soyad
A** H**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Elinize sağlık fakat sizin gelişmeniz açısından bir kaç öneride bulunmak istiyorum :
- Basit şeyler ile zaman kaybetmeyin, mesela Profil resminin üzerine gelince oradaki çıkış butonuna tıklanınca çıkış yapılacağını herkes bilir
- Bazen çok çabuk atlıyorsunuz, mesela en üst headeri anlatırken yorumlar kısmını nasıl anlattınız anlamadım :)
- Her youtuberin acemi zamanlarında yaptığı hata, şu "arkadaşlar" kelimesinin kullanımını minimuma indirseniz güzel olur :)
Evet wordpress derslerine ihtiyacı olan birisi değilim fakat size yardım etmek için bulduğum eksik kısımları belirttim, kendiniz defalarca yeniden izleseniz bile başkasının gözünde olan hataları bulamazsınız, devam edin mutlaka başarılar dilerim :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Editör, Acil tıp teknisyeni
-
-
Ad Soyad
Y** E**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Hocam ileri düzeyde ünlü tema kurumları ünlü eklenti ayarları ünlü hata çözümlerini yaparsanız çok verim alırsınız benim zamanım yok diye yapmıyorum.
duaevi
http://link.tl/O8Cu tema
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** Y**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
hocam bekleriz kurulum ve kullanım videosu daha detaylı örnekli bir şekilde birdedaha uzun videolar çekmeyi deneyin
https://www.bitexen.com/?ref=7588845
Kayit olup hesabi onaylatinca 20 TL hediye.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Yazılım Geliştirme Uzmanı
-
-
Ad Soyad
L** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Mikrofona çok yaklaşmayınız. Çok hızlı konuşmayınız. Diksiyonu düzeltmek için yüksek sesle kitap okuyabilirsiniz. Ses tonunuzda bir sorun yok :)
WordPress videoları yerine daha spesifik alanlara yönelin derim.
Video düzenleme yazılımları gibi veyahut shareware yazılımların tanıtılması gibi (Nasıl mp3 dönüştürürüm, iki ayrı videoyu nasıl birleştiririm, docx to pdf nasıl yapılır vb) bir nevi kısa videolar ve uzman tv gibi sorun çözücü gündelik ofis çalışanlarının sorunlarını çözmek için videolar üretebilirsiniz.
Bunun yanında cep telefonlarının ekran görüntülerini alarak android yada ios için pop3 mail hesabı ekleme, WhatsApp gizlilik ayarlarını değiştirme, iCloud hesabını etkinleştirme yada devre dışı bırak gibi gündelik hayata yönelik videolar çekmenizi tavsiye ederim.
WordPress geyik ve işe yaramaz bir sistemdir. Yaklaşık 4.650.000 sonuç veriyor youtube.com sitesi... Bence daha fazla videoya gerek yok :)
Başarılar
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
front-end developer
-
-
Ad Soyad
M** D**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Evet izlerim.Devam edin başarılar.
"En çok inandığımız şeyler, en az bildiklerimizdir."
- M.D. Montaigne.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
-
-
Ad Soyad
B** C**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
ses tonlaması gayet iyi. güzel bir video olmuş. Udemy deki bazı anlatımlardan daha akıcı bir anlatımınız var