turudu adlı üyeden alıntı

Mikrofona çok yaklaşmayınız. Çok hızlı konuşmayınız. Diksiyonu düzeltmek için yüksek sesle kitap okuyabilirsiniz. Ses tonunuzda bir sorun yok :)

WordPress videoları yerine daha spesifik alanlara yönelin derim.

Video düzenleme yazılımları gibi veyahut shareware yazılımların tanıtılması gibi (Nasıl mp3 dönüştürürüm, iki ayrı videoyu nasıl birleştiririm, docx to pdf nasıl yapılır vb) bir nevi kısa videolar ve uzman tv gibi sorun çözücü gündelik ofis çalışanlarının sorunlarını çözmek için videolar üretebilirsiniz.

Bunun yanında cep telefonlarının ekran görüntülerini alarak android yada ios için pop3 mail hesabı ekleme, WhatsApp gizlilik ayarlarını değiştirme, iCloud hesabını etkinleştirme yada devre dışı bırak gibi gündelik hayata yönelik videolar çekmenizi tavsiye ederim.

WordPress geyik ve işe yaramaz bir sistemdir. Yaklaşık 4.650.000 sonuç veriyor youtube.com sitesi... Bence daha fazla videoya gerek yok :)

Başarılar


Sadece WordPress değil, bilgisayar programlarının artık mantığını çözdüğüm için tüm programları anlatabilirim. Çocukluktan beri o sorunu çöz bu sorunu çöz derken bir bakıyorsun her programa hakimsin. WordPress gibi blog sistemlerinin yanısıra, web tasarım kodları, programlama kodları, bazı dil dersleri (Azeri, Osmanlıca, Türkmence, Rusça) gibi videolar da düşünüyorum. Yine edebiyat alanında bazı düşüncelerim var. Online, single player olsun oyunlar, hatta Oyun motorarı (oyunların yapıldığı) hakkındada bir sürü video çekebilirm. Nasıl bir internet geçmişim olduysa dönüp baktığımda youtube kanalımı kolayca zenginleştirecek sayısız seçeneğim var. Dediğiniz fikri de çok beğendim. Kesinlikle en çok karşılaşılan sorunlara da değiniceğim.