-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
S** Ç**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Arkadaşlar 4-5aydır 1tl para kazanamamış biriym 4-5ay once gırdım bu youtube ısıne elle yukleme yaptım ozgun video cektım hıc olmadı hep para harcadım boş yere cok buuyk degılı para ama sonucta unıversıte ogrencısıyım 1tl bıle bana buyuk
abilerim ablalarım kardesımlerım sımdı sıze bır sorum olucak
Youtube botu aldım vıdeo cekme farklı sitelerden - kanal takip render fln var
Bana biri özelden bir kaç kanal yada konu soyleebılırmı para kazandırcak herkes kendıne musluman ama elbet vardır babayiğit biri ...
telıf v.s yemeden devamlı para getırcek bır konu-kanal v.s tessekuler ıyı forumlar
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Dijital Pazarlama
-
-
Ad Soyad
F** O**
-
-
-
Ticaret
190, (%100)
1 TL kazanmayı , milletin emeklerini çalarak para kazanmaya tercih ederim.
1 kişi bu mesajı beğendi.
prestij
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
S** Ç**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
twitter panel takipci satış işi yaptım 2sene boyunca ama ondada 3 kazandık 5 kaybettık yada hep bı aksilik çıktı. site alımı yaptım blog aldım bı sonuç cıkmadı kusura bakma ben buraya sızın gibi bırı bısey yazmısmı bır ıkı laf edım dıye gırmıyroum. olmuyorsa yapmam denemem kafası yok bende yılmadan devam . ama bırseyler yaparken ınsan bilen birini arıyor neyse uzatmıcam sagol genede dusuncen ıcın . youtube dısı cok dusundum ne yapabılırım dıyede hep sermaya lazım cebımde 10-20tl var ne yaapbılırım buyuk ıhtımalle makale yaz dıceksın de bendede o yetenek yok
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
S** Ç**
-