Biliyorum böyle bir yerde böyle bir şey sorulmaz ama kafayı yemek üzereyim.

Bunları dinleyip yardımcı olanlara şimdiden sonsuz teşekkürleri bir borç bilirim.
Arkadaşlar benim bir arkadaşım vardı bu çocuk 2 farklı kızla çıkmak için çabalıyordu ancak her 2 kızda benden hoşlandı ve arkadaşım bu duruma çok uyuz oldu daha yeni tanışmıştık onunla. Ondan sonra biz sıkı fıkı olduk tabi bu çocukla ancak şöyle bir 4 hafta önce bir kızla çıkmaya başladım arkadaşım benim telimden kızın numarasını alıp fake hesap olarak bunu işletip tavlamaya çalıştı öc almak için benden. Kızda mesaj atıp söyledi her şeyi bana. Ardından arkadaşım böyle bir şey yaptığı için bana sert çıkıştı kız nasıl seçemez mişim arkadaşlarımı filan bende böyle yaptığıi için ayrılmak istedim. Ayrıldık sabah çok özledim diye mesaj attı barıştık ancak her fırsatta bu olayı kafama kaktı ve konuşmaları filan değişti eskisi gibi değildi artık bana karşı. Ve haliyle ayrıldık. 3 gün önce şimdi ise başkalarıyla geziyor ama whatsapp durumlarına filan sürekli bir şeyler yazıyor " Sessizliiği dinle söyleyecek çok şeyi var v. s diye " sizce ben kıza mesaj atmalı mıyım yoksa susmalı mıyım. Kızdan defalarca arkadaşlarım adına özür diledim ancak ne dersem diyim yine de sözümü dinlemedi.

Ve bir kız arkadaşım eski bana para karşılığı yatma teklifinde bulundu bende bunu gidip ona anlattım görüşme dedi görüşmedim. Buda üste bindi tabi şimdi sizce ben ne yapmalıyım?

ve bende anlaması için whatsapp durumuma şöyle yazdım. " Bir obur çocuğun pastayı sevmesi gibiydi her şey bir obur çocuğun elinden alınan pastaya döndü her şey"

Yazdım sileyim mi evet onu geri istiyorum ama dönen ben olursam kaybederim.