-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Computer Programming
-
-
Ad Soyad
D** Ç**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Merhaba
"Ensonhaber.in" ile adından da anlaşıldığı gibi haber işi yapmayı düşünüyorum.
Haber sektörü zor bir sektör
Haber sektöründe diğer domainlere yaklaşabilir miyim ?
Wp mi kursam haber yazılımı mı kullansam karasız kaldım?
Değerlendirmelerinizi bekliyorum.
Hiç bu kadar kararsız kalmamıştım
🇹🇷🇹🇷🇹🇷
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Web Programcılığı
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
14, (%93)
Domain ofsayt hocam.
Hep derim, taklit ile iş yürümez.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
:D özgün oldugu sürece yürürsün hocam takılma sen
1 kişi bu mesajı beğendi.
www.sametavci.com.tr
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Web Programcılığı
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
14, (%93)
Uzantı olarak geride kalacak bir uzantı zaten ne kadar uzantı önemli değil deseler de gayet önemli google için. Zaten öyle olmasaydı şuan bende ki .co domainler milyarlıktı...
Artı olarak bir de dediğim gibi taklit bir isim, eğer bir şeyler hedefliyorsanız size ait olsun sadece özgünlükle de yürümüyor işler..
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Professional SEO Expert
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
31, (%97)
İlk olarak şunu belirtmeliyim ki küçük adımlarla başlamak daha iyi olacaktır. Sosyal Platformları iyi kullanırsanız güzel bir başlangıç yaparsınız. ilk olarak wordpress ile başlamanız SEO ve maliyet açısında iyi olacaktır.
Sitenizi fazla reklamlarla şişirmemenizi tavsiye ederim. Mobil uygulamalar ile destekleyebilirsiniz. domain gayet iyi (önemli olan iç görünüş ama az çok gideriniz olması gerekiyor) bunun gibi bir örnekleme yapabiliriz. hitiniz arttıkça wordpress şişecektir o zaman yazılıma geçersiniz xml ile aktarma yaparak kaybınız olmayacaktır. iyi çalışmalar dilerim.
ek olarak: bu tavsiyeleri ensüperhaber.com yöneticiliği yaptım bir zamanlar tecrüben mevcut bu konuda eğer soracağınız bir konu olursa çekinmeden pm atabilirisiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Web Programcılığı
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
14, (%93)
Dediğim gibi, özgünlükle falan da bitmiyor iş... Güzel bir sistem, iyi bir isim, ilgi çekici başlıklar...
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Grafik Tasarımcı
-
-
Ad Soyad
T** Z**
-
-
-
Ticaret
41, (%100)
Uzantının hiç bir önemi yok. tarih.im (kapanmış gerçi şuan) , sosyalmedya.co vs. vs.
Uzantıya takılmayın Google uzantının önemi var, com'lar ayrıcalıklı demediği sürece devam. Sonuçta bunlarda uzantı ve googleda olmak üzere arama motorlarında yer alıyor. Bunlar yetim mi? İçeriğe bakar, ziyaretçine bakar, istatistiklerine bakar, ayrılma oranına bakar ama uzantıya bakmaz. Ha belki bakar o da karşılaştırmak için.
feysbuk.co çıksa ve gerçekten facebook'tan da kaliteli olsaydı emin olun feysbuk co öncelik tanınırdı. Uzantı diğer uzantılara göre çok yeni olduğundan dolayı ve bir çok uzantılı site seo yapmamış olması nedeniyle bazı şeyleri yapmamış olması nedeniyle gerilerde kalmıştır. Ya da yaptıkları yetersiz kalmıştır rakiplerine yetişememiştir.
Ankanew
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
O artık Bir işsiz
-
-
Ad Soyad
G** E**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
in Domaini Global Bir domain Olmadığı için seo açısından seni biraz zorlayacaktır yani com net org gibi domainkere göre çok geriden gelirsin içeriğin özgün ve kaliteli olursa şansın var