Berk-KAVAK adlı üyeden alıntı

Uzantı olarak geride kalacak bir uzantı zaten ne kadar uzantı önemli değil deseler de gayet önemli google için. Zaten öyle olmasaydı şuan bende ki .co domainler milyarlıktı...
Artı olarak bir de dediğim gibi taklit bir isim, eğer bir şeyler hedefliyorsanız size ait olsun sadece özgünlükle de yürümüyor işler..


Bana ait haber sitesi de var dgnhaber.com özgünde girsem seo da yapsam doğru dürüst hit çekemiyorum malesef google news olayı bitiriyor

Ek Olarak:

MuhammedAVCİ adlı üyeden alıntı

İlk olarak şunu belirtmeliyim ki küçük adımlarla başlamak daha iyi olacaktır. Sosyal Platformları iyi kullanırsanız güzel bir başlangıç yaparsınız. ilk olarak wordpress ile başlamanız SEO ve maliyet açısında iyi olacaktır.
Sitenizi fazla reklamlarla şişirmemenizi tavsiye ederim. Mobil uygulamalar ile destekleyebilirsiniz. domain gayet iyi (önemli olan iç görünüş ama az çok gideriniz olması gerekiyor) bunun gibi bir örnekleme yapabiliriz. hitiniz arttıkça wordpress şişecektir o zaman yazılıma geçersiniz xml ile aktarma yaparak kaybınız olmayacaktır. iyi çalışmalar dilerim.

ek olarak: bu tavsiyeleri ensüperhaber.com yöneticiliği yaptım bir zamanlar tecrüben mevcut bu konuda eğer soracağınız bir konu olursa çekinmeden pm atabilirisiniz.


Teşekkürler hocam tamamdır yazdım bunu da