60423
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
İlk kez e-ticaret işine giriyorum. Opencart kullanmam söylendi. Sizin önerebileceğiniz başka bir sistem varmı. Ben opencartın orjinal son sürümünü indirdim. Türkçe değildi. Karışıktı paneli falan pek alışamadım. Düzgün bir tema vsde bulamadım her şey o kadar karışık geldiki. Ürünleri nasıl ekleyeceğim vs herşey karman çorman. E--Ticaret yada opencart işine girmiş uzman birisi destek olabilirmi.
Ek Olarak: @[SizinWeb](userid:37254) hocam sizin görüşlerinizi merak ediyorum. hala bir mesaj bile yok ya hiçmi bilen yok dostlar?
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Diğer
-
-
Ad Soyad
K** T**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Dostum bütçen varsa hizmet alımına yönelebilirsin. Yazılım noktasında kendine güveniyorsan woocommerce ve benzeri platformlar üzeri ilerleyebilirsin. Fikir açısından ilgili sektörde faaliyet yürüten e ticaret platformlarını takip edebilir, onlardan ilham alabilirsin.
Biz de e-ticaret platformu sahibiyiz, kimi noktalarda hizmet alımına başvuruyoruz kimilerini kendimiz yapıyoruz. Bütçe ve konuya hakimiyet çok önemli.
-
-
Yaş/Cinsiyet
50 / E
-
Meslek
Yazılım
-
-
Ad Soyad
Y** T**
-
-
-
Ticaret
45, (%100)
Opencart aslında arayüze alıştığınızda çok kolaydır, karmaşık gelmesinin sebebi çok detaylı olmasından, inanın alışınca her şeyi yapabildiğinizi göreceksiniz. Türkçe dil dosyası vardır dil klasöründe manuel olarak dil dosyasından tamamen Türkçeleştirilebilir.
2 kişi bu mesajı beğendi.
xsafa
Developer
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Bilgisayar Müh. Öğr.
-
-
Ad Soyad
S** Y**
-
-
-
Ticaret
19, (%100)
1250 tl e güzel scriptler satılıyor bütceniz varsa alın derim...
Yazılım işleriniz için -> contact@safayasar.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
50 / E
-
Meslek
Yazılım
-
-
Ad Soyad
Y** T**
-
-
-
Ticaret
45, (%100)
Adam akıllı teması mı yok, bence yeteri kadar aramamışsınız.
Not: Aşırı detay var demişsiniz ama bundan daha önce eticaretle uğraşmadığınızı anlıyorum, işin içine girince tüm o detaylara ihtiyaç duyacaksınız emin olun.