ermaneray adlı üyeden alıntı

tamam hocam tahmin ettiğim gibi bence fazla macera arama ilk kokpitlerden seninki
oraya double koymak için hava kanallarını falan kapatman gerekecek işlemler falan filan çok uzar hiç girme
bak linkteki 2007 ler albea kokpit ya o kokpitten komple al kendine çıkmacılardan onun üzerine double din koy o zaman olur

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-sahibinden-lpg-li-boyasiz-darbesiz-tiptronic-otomatik-palio-326226129/detay

yada hiç elleme derim şahsi görüşüm bu

İlk değil 2. versiyon torpido o, bir de daha öncesi var :) ilki bu, bende siena vardı oradan biliyorum :D :D

Konuyu açan arkadaşım istediğin şeyi ne yazık ki yapamazsın, bir kaç yolu var fakat astarı yüzünü geçiyor ve geri dönüşü de yok, konsolun alt kısmını keserek yapıyorlar havalandırmayı alta alıyorlar, tuşlarıda küçük switchlere çeviriyorlar, bir kaç örneğini gördüm ama beğenmedim ben. Bir diğer seçenek indash denenlerden alacaksın, ekran teybin içinden çıkacak yukarı doğru açılacak, konsolun açısı yetersiz kalırsa teybi öne alarak bunu ayarlayabilirsin. Gerçi araç zaten önü dar küçük bişey(sürücü ile cam arasında boşluk mesafesi çok çok kısa) , o çıkıntı da orayı iyice boğacak yapmasan daha iyi gibi.

Yeni model konsolu da uyar mantıklı ama yine çok pahalıya gelecek sana, alması sökmesi takması vs. çok para tutar, o farkı aracı satıp üstüne koysan yeni model alırsın hiç uğraşmadan.