harunisk adlı üyeden alıntı

alastyr ile bende yıllardır çalışıyorum ve hizmetlerinden memnunum... Günümüzdeki pek çok firmadan daha kaliteli hizmet sunuyor olmasının yanı sıra, İzmir firması olmasının benim için yeri ayrı... Öncelikle tasarım gayet hoş olmuş, zarardan kaçınmak için dolar sistemine geçilmiş olabilir fakat fiyatların tavan yapması beni de üzdü... hal durum böyle olunca bizde bütçemize göre piyasa arayışına koyulacağız mecburen...


Mesajlarımda bahsettiğim gibi, fiyatlarda bir değişiklik olmadı, bunun sebebini gayet açık belirttim, email adresinizi pm olarak gonderirmisiniz?

Tekrar açıklıyorum ;

Muhtemelen eski bir müşterisiniz, aldığınız paket TL fiyatıdan ve siz aldıktan sonra zamlanmış bir paket. Fiyatları dolara çevirdiğimizde sizin hizmetinizde dolayısıyla bu durumdan etkilendi ve aslında zamlanmadı, sadece paketin yeni fiyatına çıktı rakamlar.

Bu durumu manuel olarak binlerce hizmette düzenlemek mümkün değil, paket bu ise fiyatı budur, bunu güncelle şeklinde talimatlar verebiliyoruz sisteme.

Ayrıca zamlanan paketlerde aylık 1 TL veya reseller paketlerinde 5 TL gibi rakamlar mevcut, çok büyük farklar yaratmıyor olması gerekiyor.

Söylediğim gibi emailinizi pm olarak iletin hesabınızı kontrol edelim.