Neden alan adı paylaşıyorsunuz. Ben neden bunları yayınladığınızı anlamadım. Alan adı boşa çıkmış kabul ancak bunun size ne gibi bir faydası var. Aşağıdaki alan adları fena değil. Ama ben alan adı yatırımcısı olmadığım için ilgilenmiyorum.
populerizm.com
yapimcilar.com
uruncesitleri.com
WIPO adlı kuruluşun alan adı tescil kararları sonrası bu işin tadı zaten iyice kaçmıştı. İyi bir alan adı projenize çok şeyler katar ama önemli olan orjinal içerik + iyi alt yapı + profosyonel reklamcılıktır.
Doğan holding bundan yaklaşık 20 yıl önce "e-kolay.net" ile ISS işini yapmıştı. Herkes biliyordu. Reklamlarında rahmetli Kemal SUNAL oynuyordu. "e-kolay.net" herkes tarafından biliyordu. Herkesin dilindeydi. Ama şimdi alan adı konusunda çok bilmiş arkadaşlara göstersek burun kıvırırlar.
populerizm.com
yapimcilar.com
uruncesitleri.com
WIPO adlı kuruluşun alan adı tescil kararları sonrası bu işin tadı zaten iyice kaçmıştı. İyi bir alan adı projenize çok şeyler katar ama önemli olan orjinal içerik + iyi alt yapı + profosyonel reklamcılıktır.
Doğan holding bundan yaklaşık 20 yıl önce "e-kolay.net" ile ISS işini yapmıştı. Herkes biliyordu. Reklamlarında rahmetli Kemal SUNAL oynuyordu. "e-kolay.net" herkes tarafından biliyordu. Herkesin dilindeydi. Ama şimdi alan adı konusunda çok bilmiş arkadaşlara göstersek burun kıvırırlar.
Arkadaşın paylaşımını neden sorguluyorsunuz anlamış değilim.
Forumda düşecek domainlerle ilgili bir çok konu açılıyor günlük, ben de dâhil birçok kişinin takip ettiğinden eminim.
Emeğinden ötürü arkadaşa teşekkür ediyorum.