Hosting ve domain alacağım yıllarda, hiç almadığım için bilmiyorum. Domaini aldıdm. Fakat hosting konusunda hiçbirşey bilmiyordum. NS- DNS vsvs. bilgim yoktu. 4-5 hosting firmasından hosting alarak yüzyılın kazığını yemiştim. :(
Geçmiş yıllardaki hosting fiyatlarını da göz önünde bulundurmak gerekirse benden size bir bardak buz gibi su :)
İlk itirafım, Wordpress'i ilk başta kuramamıştım.
Aynı durumdayız, hatta uzun süredir kurmuyorum bile otomatik sistemler sağ olsun :D
#İTİRAF; Magenta altyapısına uygun bir temayı müşteriye önerdim fakat magenta altyapısını kuramadım.
Güzelmiş.. :)
Sesli sohbet sitelerine merak salmıştım :D
Abii bunlar ne para kazanıyoo varya falan diye diye bende kurmaya çalıştım sonra baktım bi cacık yok bıraktım :) Ama bana en büyük getirisi web aleminin içerisine girmem olduç
Abii bunlar ne para kazanıyoo varya falan diye diye bende kurmaya çalıştım sonra baktım bi cacık yok bıraktım :) Ama bana en büyük getirisi web aleminin içerisine girmem olduç
+18 kategorisinden bahsediyorsanız bu dönem bile girmeye değer sektörlerden birisi sesli mesaj sistemleri.. :D
Bilgisayarla ilk tanıştığım zamanlar pc ye zar zor format attım win7 lisans kodu yerine Anakart kutusunun üzerindeki model numarasını girmeye çalışıyordum hey gidi günler hey :D
Bu güzeldi işte :D
İkinci itirafım: tr.ggleri kullanamamıştım.
Çok bir kaybınız olmamış bana kalırsa :) Gerçi HTML kullanmayı tr.gg sayesinde öğrenmiştim ben :)
Bu işlere ilk basladimda hic birşey bilmiyorum bir tane müşteri buldum kendime firmasi için web sitesi yapma isine girdim ve isimtescilde bircok ticket acarak isi öğrendim adamlar benden bikmişti resmen . okulumla falan alakasi olmayan işler zaten bu tip isler merak isiymis demek ki :) simdi bir kaç firmanin web sitesi ile ugrasiyorum ama amacim para kazanmak değil mutlu ediyor bu is beni :)
Sizin taktik iyiymiş :D İsimtescil'e az bile yapmışınız :p
İtiraf ediyorum, forumda binlerce mesajı olan, onlarca konusu olan yıllanmış üyeler yanlış kategorilere konu açınca sinir oluyorum, bilerek mi yapıyorlar diye düşünüyor insan ister istemez :)
Bu konu doğru kategoride mi diye 3-4 kere kontrol ettim bu mesajdan sonra.. :D