Trangormad adlı üyeden alıntı

bende Ideasoft öneriyorum ve bunu yetkili satıcı olarak söylüyorum. Firmayla ilişkim yok demişsiniz ancak iletişim kurun yardımcı olayım diyosunuz :) Amacım yorumunuzu baltalamak değil. Ama neden bu kadar shopphp seviyorsunuz anlamadım. Adamlar her yaptıklarını pakete bölmüşler :D psd tasarım 200 tl entegresi 250 tl falan diye :D konsept tasarım satarsın olur biter :) ideasoft 1 günde E-Ticaret sitenizi anahtar teslim veriyor.

Bütün e-ticaret paketleri Bir günde anahtar teslim, Anında kurulum, ilişkim yok yazıyormu sence yazmıyor, Dikkatlı okursan yazıyı anlayacaksın, Övmemin sebebini saglam cirolar yapan ve entegrasyonları ile bir çok e-ticaret sitelerine göre avantajlı, ve istediğin bir çok alana müdahele etme, bunu idesoft ve ticamax ve t-soft'ta müdahele b,ile edemiyorsun ve paket dahilinde çıkmıyorsun. Bayisi olduğun için savunmanı normal karşılıyorum. Ben Çözüm odaklı firmalarla çalışmayı severim. Paket dahilinde çıkamayan firmalarla değil. Karar Arkadaşın Bir çok firmayı araştırsın. Herkes Kendi Beğendiği firmalarlı övebilir. Önemli olan satacağı ürünlerin sistemine uymasıdır.