GrafikYazilim06 adlı üyeden alıntı

Bence de adım adım ilerlemekte fayda var. Yazıların seo ya uygunluğu, imla kuralları, anahtar kelime kullanım oranları, görsel aramalardan hit almak için resimlere title, alt etiketlerinin girilmesi vb. konularda önemli, bunlara da dikkat ederseniz ziyaretçi sayınız artar. Ayrıca sosyal medyada önemli, ne kadar etkili kullanırsanız o kadar çok geri dönüşü olur, kolay gelsin..


narinhosting adlı üyeden alıntı

1-) Günde 1 tane girmeye başla bence.Daha sonra 2 ye çıkart.Sonrasında 3 e zorla 2-3 ay geçtikten sonra günde 1 tane 2 tane 3 tane değişken biçimde giriş yap.Artık index sayın artacak ve belirli dolgunluğa ulaşacağı için günde 1 tane girsende olur ancak şunu unutma.Her zaman istikrarı arttırarak düzenli hareket etmek en iyisidir.

2-) Ben 1 sene oldu siteme dış seo yaptırmadım.Googleda belirli bir saygınlığa ulaştı.Bazıları için geç gözüküyor olabilir ancak yavaştan başlıyorum.Kesnlikle en başta seo konularına dadanma.Sonrasında bütçen olmaz yetersiz kalırsın yetişemezsin.Biraz sabret 6-7 ay geçsin.Bu süreçte iç seo ile ilgilen.

AsosyalAdam


cevaplarinizdan dolayi teşekkür ederim