WebTa adlı üyeden alıntı

Sadece koşu bandı yetersiz. 3-4 Ay önce gittim bi fitness salonuna yazıldım. Alışveriş merkezlerine gittiğimde L beden aramaktan sıkılmıştım. Ve 1.75 boy 82 kg ile spora başladım. Sıkı bir diyet,şekeri,unu,tuzu resmen hayatımdan çıkardım. Spor salonunda kullandığım malzemeler ; Koşu bandı,yatay bisiklet,dikey bisiklet. Fitness malzemeleri ağırlık vs. 1 ayda 10 kg verdim. 72 kg düştüm. Şuan ise 69-70 kg arasındayım ve artık S beden giyiyorum :) Normal yememe döndüm fakat dikkat ederek şeker tuz konusunda kısıtlayarak. Sana tavsiyem koşu bandı alman yerine gidip bir fitness salonuna 3 aylık kayıt yaptırman.Profesyonel hocalar eşliğinde daha kolay kilo verebileceğine inan. İnanmak demişken zayıflamak gerçekten azim meselesi. İnanırsan yaparsın. Spora başladıktan sonra zaten istesende bırakamıyorsun spor salonundaki adamlar vücutlar şekil almış giydikleri kıyafet harika duruyor. O yüzden sende devam ediyorsun. Ben istediğim kilodayım fakat kayıt yeniledim artık diyorum zayıf bir vücut değil FİT bir vücut istiyorum. Hala çalışıyorum.

Diyet listeniz nasıldı hocam :)