PSiKoMaNYaH adlı üyeden alıntı

Yeni konu açmadan burdan sorayım sorumu :) Arkadaşlar netbook için kaspersky mı önerirsiniz nod32 mi? Kaspersky'ın sitesinde aşağıdaki donanım özellikleri yazıyor.. Sizce kasar mı?

Netbooklar için Donanım Gerekleri

[*]CPU: Intel Atom 1.6 Ghz
    [*]RAM: 1GB DDR2
    [*]Sabit Diski 160GB
    [*]Video Kartı: Intel GMA950
    [*]Ekran: 10.1’’, 1024x600 geniş ekran
    [*]İşletim Sistemi: Microsoft Windows XP Home Edition

Bende de netbook var. Benimkindeki tek fark 2 GB Ram ve 320 GB Hard disk var. 1 sene Kaspersky kullandım. Modemde güvenlik duvarı olduğu için Kaspersky üzerindeki güvenlik duvarını kaldırmıştım. Sorunsuz kullanmıştım. Ramin 1 GB olduğu için Kaspersky ile verim alamayabilirsin.

PSiKoMaNYaH adlı üyeden alıntı

Ya asıl amaç bilgisayara bir şekilde virüs giriyor ne kadar dikkat etsekte. Ftp açtığım zaman sitelere de bulaşıyor. Bu virüsten çektiğim kadar hiç bir şeyden çekmedim vallahi ya :) Kaspersky kurup test edeyim o halde. Yakın zamanda da rami 2gb olarak değiştireceğim :)

Ben hep merak ediyorum bilgisayarlara nasıl virüs bulaştırıyor bu insanlar diye :D O virüsler niye beni bulmuyor?. :) Demek ki bir yerlerde bir dikkatsizlik yapıyorsunuz ki bilgisayarınıza virüs bulaşıyor. Yani yeterince dikkat ettiğinizi zannetmiyorum. Benim bilgisayarıma virüs bulaştığı zamanlar çok eskidendi. Bilgisayarı ilk aldığımız zamanlarda Korsan CD çok revaçtaydı ve o zamanlar bilgisayara CD'den bulaşıyordu.

Ek: Kaspersky uyumsuz program sorununun çözümü'nü sitemde yazmıştım.
http://www.polatbuyukarslan.com/yazilim/kaspersky-kurulumunda-uyumsuz-program-sorunu-ve-cozumu/