marcelino adlı üyeden alıntı

öncelikle kayıtlı olmayanların içeriği görüntüleyememe şeyini kaldırmanız sizin için iyi olacaktır. birinci planınız üye toplamak değil aktif üye toplamak olmalıdır. konu içeriğini görmek için üye olacak adamın bir daha forumu ne zaman ziyaret edeceği malumatsız. forumunuz bir oyun hileleri ya da torrent film forumu değil webmaster forumu. bilgi paylaşımının da önemi vardır. sitenize kayıtlı olmayan ziyaretçilerin ilgi paylaşımından faydalanmasını engellemeniz gereksiz. bu sizi kötü bir imajla kazır kafalara. ayrıca önceden de logonuzun kötü olduğunu söylemiştim. değiştireceğiz demiştiniz. hala değişmemiş :).


Üye çekebilmek için konuları gizlemenin iyi olacağını düşünmüştüm fakat dediğiniz gibi konuyu görmek için üye olanların bir daha foruma ne zaman geleceği belli değil. Para kalmadı logo için ondan şuanlık idare edecek kadar yeter :) Para olsun ranklarıda halledicem zaten.

ReşitÇiçek adlı üyeden alıntı

renklerde biraz değişikliğe gidin footer ve üst barın renklerini pek sevemedim açıkçası


Renkler güzel gibi. Siz olsanız hangi rengi kullanırdınız? Renk kodu olarak söylerseniz değerlendirebilirim.

xsafa adlı üyeden alıntı

Yeni logo & üye olmayanların konuları görebilmesi gerekli diye düşünüyorum.


Yeni logo parasal sorunlar giderilinde düzeltilecek. Üye olmayanların konuyu görememesi konusuna gelince oda hemen kapatılacak.

7T7 adlı üyeden alıntı

Açıkçası sitenizde duracağım en fazla süre 7 saniyedir. Tasarım olarak hiç ilgimi çekmeyen bir site. Çok çok geliştirilmesi lazım. Özellikle tasarımın.


Tasarım bence gayet güzel. Siz acaba neresini beğenmediniz? Tam olarak hangi alanlar sıkıntı? (footer, üst bar gibi)