bilgimarketnet adlı üyeden alıntı

Kesinlikle fazla abartı olduğunu düşünüyorum.
Mesela Dünyanın 7 Harikası yazısında her yazıya 100 kelime ideal olabilir. 700 kelime olur.
Gökyüzü neden mavidir yazısına 500-600 kelime yazılabilir.
Bu kadar kelime yazı nasıl yazıyorsunuz vallahi helal olsun ben 350 den sonra gidemiyorum ileri :)


Dünyanın 7 Harikası için yazım 1460 kelimeydi, her eser 150-200 kelime gibiydi. Gökyüzü için dediğiniz gibi 400 küsürde kaldı akıcılık bozulmasın diye, birde dünyanın en ünlü yanardağları var yine 1416 kelime 12 farklı yanardağ madde olarak anlatılmış. Akıcılık var evet birde şu soruyu sorayim, siz siteniz için bir yazı alacak olsanız 1 yazı için 15 TL verir miydiniz?


ysrsmhh adlı üyeden alıntı

Seo ile pek alakam yok ama bir okuyucu olarak o makaleyi okurken bana daral gelir :) Tabi sürükleyici olursa farklı :)


Ben yazarken sıkılmadım hocam, okuyucu da sıkılmaz bence :)

Inal adlı üyeden alıntı

Hangi açıdan baktığınıza bağlı bu eğer daha çok para kazandırmaya bakıyorsanız ne kadar kelime o kadar para eder, SEO açısından bakıyorsanız eğer bence uygun değil ziyaretçi açısından bakıyorsanız çok sağlam görsel kullanmanız lazım ki kullanıcı zevkle okusun.


Hocam, satış yapıyorum makale konusunda aslında alıcı potansiyeli benim için önemli. İçeriklerde görsel yok ancak sağlam görseller ile 10 numara makale olur hepsi.

ReklamKap adlı üyeden alıntı

AdnanSimge makale konusunda çok iyidir kendisi. Adam yazıyor.


Hocam cok tesekkur ediyorum, forum üzerinde sürekli olarak çalıştığım sayılı kişilerdensiniz. İletişim ve yardımlaşma konusunun yani sıra oldukça da anlayışlıdır kendisi :)



http://www.cahilansiklopedisi.com/dunyanin-yedi-harikasi-ve-butun-gercekleri/ dünyanın 7 Harikası dediğim makale bu arkadaşlar, bunu inceleyip yorum yaparsanız birde sevinirim.