-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Web
-
-
Ad Soyad
V** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
7T7 çok çok teşekkürler. :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
Professional Wordpress Services - Search in forums and find me!
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Denetmen
-
-
Ad Soyad
U** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Benim bir sitem ve şirketim var.Tshirt baskısı yapıp satmak da istiyordum fakat ek bir bütçe gerektiği için girişemedim.
Numaranı atarsan bence bir konsorsiyum olabilir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Firma Rehberi
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
31, (%100)
E ticarete girmeye çalıştım ve giremedim. Çok zor bir sektör bence kesinlikle ekip gerektiriyor. Kargosu, ürün tedariği, faturaları derken işler çok zorlaşıyor.
Çözüm iyi bir sermaye ve iyi bir ekip.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Web Programlama
-
-
Ad Soyad
R** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
instagramdan satabilirsin.ama kapıda ödeme yapamazsn.kapıda ödeme içinde şirket gerekiyor.kargo ücretleri şirket olmayanlar aepey pahalı.milletin 8-9 tl ödediği yerde ben 3-4 tl ödüyorum.ama ücretsiz kargo seçeneği her zaman müşteri gözünde bir artı.bi bardaga 15 tl desen 7-8 tl kargoyla 22-23 e denk geliyo :) bunlarıda hesapla.
ama en önemli sorunun ödemeyi almak gibi duruyor.bence webmaster forumlarında havale ile satmaya basla.tepkilere göre kendine bişeyler yaparsın.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Yönetici
-
-
Ad Soyad
Ş** K**
-
-
-
Ticaret
135, (%100)
Bence Wm yöneticileri Yaklaşan kurban bayramı için üyelerine Baskılı kupa bardak dağıtmaları Çok güzel olur 50 yada 100 Adet felan Bir etkinlikle Hediye edilebilir.
Ek Olarak:
Trangormad adlı üyeden alıntı
bakalım şimdidlik öyle olacak gibi duruyor. Havale ile satacağım gibi. Ürünleri hazırlıyoorum insatgarama girişicem birazdan :D
Letgo da kullanmanı tavsiye ederim
Bugün Bizim Yarın Çocuklarımızın.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
F** U**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
hocam instagramda 50-100 tl gibi bir fiyata çok hızlı şekilde büyüyebilirsiniz takipçisi çok olan hesapların biosundaki mail adreslerine mesaj atarsanız bence giriş seviye için güzel paralar kazanmanıza ve bir nevi sermaye kazanmanıza olanak sağlar instagram hayırlı satışlar inşallah istediğiniz olur.
Finans Haber Portalı : https://www.zompir.com/
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Yönetici
-
-
Ad Soyad
Ş** K**
-
-
-
Ticaret
135, (%100)
bu iş için malum kurban bayramı yaklasıyor web sıte sahıplerıni bılgılendırmen lazım ozel gun ve gecelerı ıyı takıp etmen lazım oncelıkle sermayyı hemen bul guzel bır satıs konusu ac ve basla hemen beklemeye gerek yok zaten adım atmıssın Hayırlısı olsun Elimizden geldikçe yorum ve destek açısından hep buradayız kardeşim hayırlı olsun tekrar
Ek Olarak: yani şahsen ben premıum uyelık verıcegıme bardak kalem mause için ped yollarım kullanıcılara daha faydalı ve hatırlatıcı hemde reklam olmuş olur bugun bir kupa bardak kullansa bir uyemiz evinde en az 5 kiş görür bunu
Bugün Bizim Yarın Çocuklarımızın.