lostyazilim
tr.link

Tişört / Bardak / Kapşon ve Matbaa Ürünleri

45 Mesajlar 4.993 Okunma
lstbozum
tr.link

KingOfPHP KingOfPHP Developer Kullanıcı
  • Üyelik 28.04.2016
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Web
  • Konum İsveç
  • Ad Soyad V** K**
  • Mesajlar 234
  • Beğeniler 16 / 43
  • Ticaret 0, (%0)
7T7 çok çok teşekkürler. :)
7T7

kişi bu mesajı beğendi.

Professional Wordpress Services - Search in forums and find me!
wmaraci
reklam

DemirciUgur DemirciUgur WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 23.05.2016
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Denetmen
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad U** D**
  • Mesajlar 30
  • Beğeniler 4 / 3
  • Ticaret 0, (%0)
Benim bir sitem ve şirketim var.Tshirt baskısı yapıp satmak da istiyordum fakat ek bir bütçe gerektiği için girişemedim.
Numaranı atarsan bence bir konsorsiyum olabilir.

60423 60423 WM Aracı Anonim Üyelik
  • Üyelik 14.02.2016
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Mesajlar 1503
  • Beğeniler 584 / 496
  • Ticaret 20, (%100)

ZaraGyan adlı üyeden alıntı

7T7 çok çok teşekkürler. :)

dimi ama :D

ReklamKap ReklamKap Faydalı olmak güzeldir. Kullanıcı
  • Üyelik 04.03.2015
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Firma Rehberi
  • Konum Tekirdağ
  • Ad Soyad A** K**
  • Mesajlar 1478
  • Beğeniler 103 / 475
  • Ticaret 31, (%100)
E ticarete girmeye çalıştım ve giremedim. Çok zor bir sektör bence kesinlikle ekip gerektiriyor. Kargosu, ürün tedariği, faturaları derken işler çok zorlaşıyor.

Çözüm iyi bir sermaye ve iyi bir ekip.

wmaraci
wmaraci

ramazankonur ramazankonur WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 25.02.2013
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Web Programlama
  • Konum Denizli
  • Ad Soyad R** K**
  • Mesajlar 421
  • Beğeniler 36 / 96
  • Ticaret 1, (%100)
instagramdan satabilirsin.ama kapıda ödeme yapamazsn.kapıda ödeme içinde şirket gerekiyor.kargo ücretleri şirket olmayanlar aepey pahalı.milletin 8-9 tl ödediği yerde ben 3-4 tl ödüyorum.ama ücretsiz kargo seçeneği her zaman müşteri gözünde bir artı.bi bardaga 15 tl desen 7-8 tl kargoyla 22-23 e denk geliyo :) bunlarıda hesapla.

ama en önemli sorunun ödemeyi almak gibi duruyor.bence webmaster forumlarında havale ile satmaya basla.tepkilere göre kendine bişeyler yaparsın.

• Üyelik 14.02.2016
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Mesajlar 1503
  • Beğeniler 584 / 496
  • Ticaret 20, (%100)

ramazankonur adlı üyeden alıntı

instagramdan satabilirsin.ama kapıda ödeme yapamazsn.kapıda ödeme içinde şirket gerekiyor.kargo ücretleri şirket olmayanlar aepey pahalı.milletin 8-9 tl ödediği yerde ben 3-4 tl ödüyorum.ama ücretsiz kargo seçeneği her zaman müşteri gözünde bir artı.bi bardaga 15 tl desen 7-8 tl kargoyla 22-23 e denk geliyo :) bunlarıda hesapla.

ama en önemli sorunun ödemeyi almak gibi duruyor.bence webmaster forumlarında havale ile satmaya basla.tepkilere göre kendine bişeyler yaparsın.

bakalım şimdidlik öyle olacak gibi duruyor. Havale ile satacağım gibi. Ürünleri hazırlıyoorum insatgarama girişicem birazdan :D

SizinWeb SizinWeb . Kullanıcı
  • Üyelik 04.08.2014
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek Yönetici
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Ş** K**
  • Mesajlar 3625
  • Beğeniler 1459 / 1458
  • Ticaret 135, (%100)
Bence Wm yöneticileri Yaklaşan kurban bayramı için üyelerine Baskılı kupa bardak dağıtmaları Çok güzel olur 50 yada 100 Adet felan Bir etkinlikle Hediye edilebilir.

Ek Olarak:

Trangormad adlı üyeden alıntı

bakalım şimdidlik öyle olacak gibi duruyor. Havale ile satacağım gibi. Ürünleri hazırlıyoorum insatgarama girişicem birazdan :D

Letgo da kullanmanı tavsiye ederim

Bugün Bizim Yarın Çocuklarımızın.

Voltaren Voltaren www.ZomPir.com Kullanıcı
  • Üyelik 12.05.2016
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad F** U**
  • Mesajlar 2093
  • Beğeniler 527 / 643
  • Ticaret 0, (%0)
hocam instagramda 50-100 tl gibi bir fiyata çok hızlı şekilde büyüyebilirsiniz takipçisi çok olan hesapların biosundaki mail adreslerine mesaj atarsanız bence giriş seviye için güzel paralar kazanmanıza ve bir nevi sermaye kazanmanıza olanak sağlar instagram hayırlı satışlar inşallah istediğiniz olur.

Finans Haber Portalı : https://www.zompir.com/

• Üyelik 14.02.2016
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Mesajlar 1503
  • Beğeniler 584 / 496
  • Ticaret 20, (%100)

SizinWeb adlı üyeden alıntı

Bence Wm yöneticileri Yaklaşan kurban bayramı için üyelerine Baskılı kupa bardak dağıtmaları Çok güzel olur 50 yada 100 Adet felan Bir etkinlikle Hediye edilebilir.

Ek Olarak:

Letgo da kullanmanı tavsiye ederim

nonloser hocamıza detaylı bir açıklama ile durumu ilettim bakalım üyelerine hediye gönderecekmi :D

letgoyuda denicem sağol ayrıca hocam senden yorum almak güzel

Voltaren adlı üyeden alıntı

hocam instagramda 50-100 tl gibi bir fiyata çok hızlı şekilde büyüyebilirsiniz takipçisi çok olan hesapların biosundaki mail adreslerine mesaj atarsanız bence giriş seviye için güzel paralar kazanmanıza ve bir nevi sermaye kazanmanıza olanak sağlar instagram hayırlı satışlar inşallah istediğiniz olur.

50 100 tl bile yokki :D sıfır sermaye ile ne yapıcam bilmiyorum ya :D bakalım dediğin gibi pm atıcam ama hocam ne dicemki ürün satıyorum böyle böylemi? yani nasıl oalcak o iş? eyvallah sağolasın bakalım giriyoruz bir yola

Ek Olarak:

75 tl ve üzerinde ücretsiz kargo yapıcam haberiniz olsun beyler kupa bardakfişyatlarını 25 tl diye düşünüyorum sizce ne yapayım? 20 tl bana maliyeti şu anda nalaştığım baskı şirketi ile
SizinWeb

kişi bu mesajı beğendi.

SizinWeb SizinWeb . Kullanıcı
  • Üyelik 04.08.2014
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek Yönetici
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Ş** K**
  • Mesajlar 3625
  • Beğeniler 1459 / 1458
  • Ticaret 135, (%100)
bu iş için malum kurban bayramı yaklasıyor web sıte sahıplerıni bılgılendırmen lazım ozel gun ve gecelerı ıyı takıp etmen lazım oncelıkle sermayyı hemen bul guzel bır satıs konusu ac ve basla hemen beklemeye gerek yok zaten adım atmıssın Hayırlısı olsun Elimizden geldikçe yorum ve destek açısından hep buradayız kardeşim hayırlı olsun tekrar

Ek Olarak: yani şahsen ben premıum uyelık verıcegıme bardak kalem mause için ped yollarım kullanıcılara daha faydalı ve hatırlatıcı hemde reklam olmuş olur bugun bir kupa bardak kullansa bir uyemiz evinde en az 5 kiş görür bunu

Bugün Bizim Yarın Çocuklarımızın.
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al