bu iş için malum kurban bayramı yaklasıyor web sıte sahıplerıni bılgılendırmen lazım ozel gun ve gecelerı ıyı takıp etmen lazım oncelıkle sermayyı hemen bul guzel bır satıs konusu ac ve basla hemen beklemeye gerek yok zaten adım atmıssın Hayırlısı olsun Elimizden geldikçe yorum ve destek açısından hep buradayız kardeşim hayırlı olsun tekrar
Ek Olarak: yani şahsen ben premıum uyelık verıcegıme bardak kalem mause için ped yollarım kullanıcılara daha faydalı ve hatırlatıcı hemde reklam olmuş olur bugun bir kupa bardak kullansa bir uyemiz evinde en az 5 kiş görür bunu
Ek Olarak: yani şahsen ben premıum uyelık verıcegıme bardak kalem mause için ped yollarım kullanıcılara daha faydalı ve hatırlatıcı hemde reklam olmuş olur bugun bir kupa bardak kullansa bir uyemiz evinde en az 5 kiş görür bunu
aynen öyle hocam bakalım yarın giriyorum bu işe şimdidlik ajanslarla görüştüm birkaç mail bekliyorum. Sağol yorumların ve düşnücelerin bana yön verdi. Bu günlük görüşmek üzere hocam Allah'a emanet yarın ulaşıcam sana zaten