-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Bilgisayar mühendisi
-
-
Ad Soyad
A** Ç**
-
-
-
Ticaret
41, (%100)
Okumayan etmeyen adam inanır fakat bu şekilde troll hesapları açanlarında işi gücü yok bir partiyi küçük göstermeye çalışıyor. Oy ile yenemeyenler troll ile yenmeye çalışmasıda ayrı bir komik. Şimdi bilişim suçlarına şikayet ettim sayfayı.
8 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
H** G**
-
-
-
Ticaret
30, (%97)
Sayfa troll amaçlı. Uzun zamandır takip ediyorum çok komik şeyler paylaşıyorlar. Hele inanıpta yoruma maşallah falan yazanları görünce hem utanıyorum hem gülüyorum.
2 kişi bu mesajı beğendi.
Çalış, Çabala.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** E**
-
-
-
Ticaret
27, (%96)
Açıkçası köprünün TV reklamını izlediğimde sandım ki Dünya'yı kurtarmışız, o derece abartılmış. Halbuki köprüyü biz bile yapmadık, ne böyle bir teknolojimiz var ne de tecrübemiz. Vatandaşın parasıyla vatandaşa hizmet etmek bu kadar büyütülebilir ve kullanılabilir fazlasını düşünemiyorum.
Ayrıca internette rastladığım ilginç de bir istatistik var, yıllık 50 milyon araç geçiş garantisi verilmiş köprüye (tabii ki bu kadar araç geçmezse işleten şirkete açık kalan miktar bizim cebimizde ödenecek) ancak diğer 2 köprüden yılda toplam 142 milyon araç geçişi gerçekleşiyormuş. Basit bir hesapla bu köprü yolu uzatacağı için hem süre hem de yakıt kaybı demek. Kaldı ki ücreti de diğer 2 köprünün 2 katı. Bu kadar araç geçişinin sağlanması pek mümkün görünmüyor. Bunun millete ne yararı var anlamış değilim.
3 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
F** K**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Ne keşfetmek isterdiiim? Yürüyen Yavuz Sultan Selim Köprüsü geldi aklıma :) Böyle konularda neden troll yapılır anlamıyorum. İnsanların işleri güçleri yok milletle dalga geçiyorlar. Yolda görseler abi çekecekleri adamlara küfredip hakaretler saydırıyorlar. Gençlik fena...
2 kişi bu mesajı beğendi.