WebTa adlı üyeden alıntı

Öğrencilerin bu laflara klişe dememesi için yaptırımlarını yapmadığımız için klişe laflar olarak nitelendirmeniz normal. Halbuki saçı uzun öğrenciye disiplin cezası verip okuldan uzaklaştırabilir veya atabiliriz. Ders işlemeye engel olan sınıf düzenini bozan öğrenciye yaptırım uygulayabiliriz. Derste uyuyan öğrenciyi dersten atıp sınıfta bırakabiliriz. Fakat biz bunları yapmıyoruz sırf belki düzeltebiliriz diye topluma kazandırırız diye fakat şimdi ki öğrenciler de cılkını çıkartıyor.. Hata bizde.


hocam bu çalışmayı yapmamdaki amaç öğretmenleri kötü duruma sokmak değildi sadece biraz olsun gülümsetebilmek ve eğlendirebilmekti :) Ama neredeyse tartışma çıkacak :)

WebTa adlı üyeden alıntı

ChesterFiel uygulamıyorum bunu. Ders işleme düzenimi bozuyor. Hakkında tutanak tuttuğum taktirde okuldan atılır veya disiplin cezası alır. Hafif olanı yapıyoruz.


Yani hocam sizde öğrenci oldunzu sizede öğretmenleriniz illaki demiştir bunları o yüzden sizde yapmıyorsunuzdur diye düşünüyorum. Eğer çalışmam cidden sizi üzdüyse kötü amaçla yaptığımı düşünüyorsanız kaldırabilriim.