The WP firmasından almış olduğum haber temasında dün yaşadığın bir sıkıntı ortaya çıktı. Bunu Serkan ALAZ abi ile fark ettik. The WP teknik servisine bunu defalarca anlatmama rağmen bir çözüm bulamadılar. Hatta dört gün önceden açtığım bir teknik destek talebine de zar zor bugün yanıt verdiler. Belki o konuya da yanıt vermezlerdi ama bugün bir talebimde v2 almak istediğimi söyledim ondan sonra yanıt geldi.
Kullandığım haber teması yüzünden sitemap oluşturamadığımı ve başka bir tema kullandığım zaman sitemap in sorunsuz kurulabildiğini dün Serkan ALAZ abi ile fark ettik. Daha doğrusu o bu sorunu çözdü.
Bunu the wp yetkililerine ilettim teknik destek talebi olarak bana kendi demolarına sitemap kurarak sorunun temada olmadığını söylediler.
Ya ben anlatamıyorum ya da bu arkadaşların teknik servisi zayıfında altında diğer bir seçenek ise işlerini önemsemiyorlar.
Aslında bunu demek istemezdim ama ben bu temaya para yatırıp satın almışım kullanamadıktan sonra ne anlamı kaldı bu temanın sizce de öyle deği mi nasıl bir yol izlemeliyim ?