Selamlar,

Dün akşam saatleri itibariyle Sedat'ın açmış olduğu konuyu görünce el atmak istedim, gördüğüm kadarı ile denemedik yol bırakmadım kendi çapımda ama tek sorun tema ile alakalı bir durum. Bunu tema yapımcıları gerek çözerek, gerekse de iade işlemini yaparak sonuca varır.

Tema çok kullanışlı ve kaliteli lakin dediğim gibi tek sıkıntı sitemap alanındaki problem, sadece Google XML Sitemaps eklentisi ile denemedim. Aynı zamanda Yoast SEO eklentisinin sitemap kısmı olduğundan oradan da denedim hatta eklentiler çakışmasın diye tüm eklentileri de devre dışı bırakarak denedim yine olmadı. Kaynak olarak web de bulunan örnekleri de denedim yine aynı problem devam etti. Temayı değiştirip baktığımızda ise hiç bir sorun görülmedi yani açıkçası temadan kaynaklı bir durum.

Bir şey söylemeden geçemeyeceğim, Sedat'ın bana gösterdiği ticket yazışmalarında kendi demo görüntünü veriyorlar. Arkadaşım sorun benim temam da ise benim sorunumu çözmekle mükellefsin, aldığın bir ücret var değil mi ? Bu yüzden a,b,c sitesi bizi ilgilendirmez. Bizi ilgilendiren kısmı sorunumuz ve bu sorunun tema ile alakalı olmasıdır.

Bu durumda atılacak adımlar bellidir, destek verilerek sorunu çözerler, yada iade işlemini yapıp işlemi sonlandırırlar.