-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / K
-
Meslek
SEO Danışmanı
-
-
Ad Soyad
E** G**
-
-
-
Ticaret
28, (%100)
Birkaç gün arayla vadafone hattımdan internet ücreti kesiyor. Üstelik mobil veri kapalı iken!!
Hattımın internetini neredeyse hiç kullanmıyorum ve daima kapalıdır. Sadece wifi ile internete bağlanırım. Mobil veri kapalı iken bir şeylere bakıp çıktığımda birkaç dakika sonra anında 0,30 TL kesiyorlar.
Şubeye gittim sorun görünmüyor dediler. Müşteri hizmetlerini aradım sorun yok dediler hatta bana inanmadılar yalancılıkla suçladılar. Ekran görüntüsü alıyorum artık kanıt olsun diye. Dolu dolu kanıtım var.
Hat faturasız, fazla kullanmadığım için faturalıya geçmeyi düşünmüyorum. Bana faturalı olmazsanız bu durum normal dediler. Böyle bir şey var mı gerçekten? Ya yeni hat al ya da faturalı tarifeye geç demekten başka hiçbir şey yapmıyorlar.
Başına gelen veya benzer bir olay yaşayan var mıdır aramızda? Ne yapmalıyım hiçbir fikrim yok.
Cihaz Samsung note 4
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** T**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Bilgisayar tarayıcısından Vodafone Self Servis uygulamasına girin harcama kısmında ne yazdığına bir bakın belki başka bişey için kesiyo olabilir
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** T**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Size tavsiyem Twitterdan şikayetinizi dile getirmeniz büyük firmalar sosyal medyaya fazlasıyla önem veriyor. Benim vodafone ile problemim olduğu direkt twitterdan mesaj atıyorum daha hızlı ve ilgililer :rolleyes:
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** T**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Gelişmeleri bildirirseniz sevinirim iyi akşamlar
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Editör
-
-
Ad Soyad
O** B**
-
-
-
Ticaret
12, (%92)
Vodafone çok sıkıntılı bir yer. Orada MH olarak çalıştığım için biliyorum, durduk yere abonelikleri falan çıkıyordu müşterilerin.
Faturalı hatta geçecekseniz, son tercihiniz Vodafone olsun. Çünkü şimdiye kadar gördükleriniz, o zaman ki göreceklerinizin yanında devede kulak kalır :)
Ha şunu da söyleyeyim; o zamanlar en iyi internet desteği, 3g hızı ve hizmeti de Vodafone'daydı. Şimdi nasıl bilmiyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** T**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
50 bin Tl fatura görmüştüm twitterda. Şirket hesabıymış sonra düzelttiler sanırım :D
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / K
-
Meslek
SEO Danışmanı
-
-
Ad Soyad
E** G**
-
-
-
Ticaret
28, (%100)
Bir de sorun çıktığında "Olabiliyor bazen." diyorlar :)