Alan adını tedarik ettikten sonra açılış ve düzenlemeler yapınca bence. Yoksa ileride 301 yönlendirmesi ile oğraşırsınız şahsen bu domain yönlendirmesi ile 1 kez uğraştım yetti bana :) Ücretli tema almalısınız, ücretsizlerin içerisinde ne var bilmiyorum seneler önce ücretsiz kullanıyordum temanın için sitemin indexlenmemesi için kod varmış :) Alacağınız ücretli forumun editlemesi için profesyonel biri lazım ve bu forumda gerekli kişiler mevcut. Wm sitesinde olabilecek sistemleri kurmalı ve bu sistemler sayesinde profesyonel bir görünüm elde edeceksiniz.

Başka bir önerim ise vBulletin forum kurmanız olacaktır. Eklenti, tema ve güvenlik bakımından kusursuzdur. Fakat lisans gibi ücretleri var. Tüm bu anlattıklarım için profesyonel kişilerle görüşün hocam wm siteleri biraz pahalı ve ücretli olur. Bende imzamdaki site için biraz para harcadım ücretsiz veya basit iş yapmaktan kaçının nihayetinde emekleriniz var. Şuan ki forumunuz da bile kategorileri oluşturmak baya zaman almıştır.

Sonuç olarak sıfır domain veya domain satan kişilerden yıllanmış güzel bir alan adı alın. Daha son vBulletin için linsans alın fakat hangi sürüm kullanılması öneriliyorsa. Bu tip bilgiler için profesyonel kişiler ile mesajlaşın kendi başınıza almayın lisansı. Son olarakta temayı editlendirin. Tüm bu oğraşların sonun sitenize binlerce özgün açıklama ve konu gireceksiniz daha sonra ticaret alanalarınızı canlandırıp üye çekeceksiniz. Buradan kimse üye olmaz boş bir foruma