Bakın forumda dediğiniz işlere girmiş olan ve sitesini satan kişiler var. Konu ve alan ne olursa olsun Wmaracının blog konusunda yazdığı gibi bir sitenin güzel bir gelir vermesi için 3 yıl geçmesi lazım. Bu 3 yıl içerisinden her gün en az 250 kelimeden oluşan özgün makale girişi olması lazım. Tabi ki tüm sistem seo uygun ve arama motorları kayıtları sorunsuz yapılmalı. Bizim ablanın dua sitesi var 4 senelik son 1 senede aylık 2 bin üstü adsense geliri var. Fakat diğer sağlık sitesi 1 sene geçmesine rağmen henüz gelir elde etmiyor yani bu işler için uzun zaman gerekli. Bende kazancımı toplasan bir araba parası kazandım fakat bölük bölük geldiği için para nereye geldi nereye gitti hiç anlamadım :) İmzamdaki site için 3 sene oğraşıp sabırlı olacak. Fakat gördüğünüz gibi tüm sistemim kurulu tek yapmam gereken hergün konu girmek ve sabırlı olmak. Tabi ki siteyi şımartmak için seo çalışmaları tanıtım ve backlink paketleri alıcaz zaman aralıkları ile. Konuma uygun sitelerden de link çıkışları ile desteklicez. Fakat şıp diye değil en az 3 sene zaman alacak. Daha sonra bu konuda söz söyleme hakkına sahip oluruz.