Çok teşekkür ediyorum hocam ALLLAH TAZI OLSUN:)

Ek Olarak:

simurglab adlı üyeden alıntı

Merhaba,

SEO'da en önemli noktalardan biri kullanacağın tema veya tasarımdır. Onun dışında, SEO eklentisi olarak Yoast tek başına yeterli. Hatta Google üzerinden arama yaparsanız ideal ayarlar paylaşılmış durumda çeşitli sitelerde. Fakat, site haritaları konusunda bazen sorun oluştuğu için Google XML yazarak o eklentiyi de kurarsanız işinize fazlasıyla yarayacaktır.

Etiket kullanırken içeriğe uygun, kısa ve öz etiketler kullan. Çünkü ziyaretçileri kandırırmışcasına önüne geleni etiket olarak girmen arama motorlarının hoşuna gitmeyecektir.

Google web araçlarından site haritalarını ve siteni kaydetmeyi unutma. Kısa sürede Google'da yükseldiğini göreceksin zaten.

Başarılar. :)


Hocam öncelikle bir ücretsiz wordpress teması kurdum sanırım seo yönünden güzel tema. Öyle yazıyor valla..Şimdi temanın ayarlanını yapıyorum.

Siz ve arkadaşlarımın dediğ gibi bir yazı yazayım. Aklıma takılan tek şey şimdi yazıdan önce eklenti vs uğraşayımmı yoksa sonra mı ALL IN SEO PACK MESELA YÜKLÜ AMA HAKKUNDA BİRAZ BİLGİ BİLİYORUM.Site haritası yok şu an için.

Ek Olarak:

Miraz adlı üyeden alıntı

kildare

Yoast kurulumuna dikkat etmeyi unutma bir takım ince ayarlar yapılması gerekiyor.


Peki hocam Allah razı olsun acemilik işte.Ama zaman ayırıp ilgilendiğiniz için teşekkürler. Dediğiniz yoast kurulumunu en yakın zmanda yapacağım