-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Yok
-
-
Ad Soyad
A** G**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Merhaba, bizim bir ortak bir doaminimiz var ortaklaşa bir panel kullanmak istiyoruz? yani 2 hesap kullanıcısı olcak böyle bir alanadı firması varmı?
Bir firmaya sordum:
Bu şekilde bir özellik bulunmamaktadır, ancak profilinizden sorumlu eklenebilir ve birden çok kişi hesabı yönetebilir. Ana hesap sahibi ek hesabı silebilir, ek hesap sahibi ana hesabı silemez.
bu şekilde dedi.
2 adet ana hesap oluşturabileceğim bir alan adı firması varmdur?
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / K
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** Ö**
-
-
-
Ticaret
53, (%96)
Skype eklerseniz yardımcı olabilirim. Skype: secunitybilisim
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Yok
-
-
Ad Soyad
A** G**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Arkadaşlar sorumlu eklemeyi biliyorum. Benim istediğim 2 ana hesap olucak birbirlerine bir etkisi olmıcak.
Manisalii
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Bilgisayar Tamircisi
-
-
Ad Soyad
M** Ç**
-
-
-
Ticaret
25, (%92)
Arkadaşım etki derken neyden kastediyorsun yada tam ne istediğini anlatamıyorsun ? Sen domain üzerinde istiyorsan cpanel üzerinden yapacaksın yok senin hesabınla aynı hesabı bir başkası da kullansın diyorsan yani açıklayıcı bir şekilde 2 kişi bir hesapta domain alsalarda ekranda gözükecek hosting alsalarda iki ekrandada gözükecek. Sen bunlardan hangisini istiyorsun ?
1 kişi bu mesajı beğendi.
Manisalii
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Bilgisayar Tamircisi
-
-
Ad Soyad
M** Ç**
-
-
-
Ticaret
25, (%92)
Öyle bir dünya yok :) Malesef Biliyorsun ki 2 administrator bir diğerini silebilir bu Windows içindede aynı Facebook sayfa yönetimindede aynı şekildedir. Administrator'un herşeye yetkisi vardır bunu değiştiremeyiz. He nasıl olur özel bir script yazılır Adminlerden kullanıcı silme yetkisi alınır olur biter ama bu tarz şeye ne gerek var :) Güvenmiyorsanız zaten çalışmayın gitsin. He şayet güveniyorsanız tek hesap bile yeterlidir diye sanıyorum.
3 kişi bu mesajı beğendi.