-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Uçak Teknisyeni
-
-
Ad Soyad
F** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba arkadaşlar,
Güzel bir domain buldum bunu almak istiyorum. Film sitesi olarak tema da gayet güzel sağlam seosu olan bir tema buldum. Aynı zamanda temayı bulduğum yerden şarkı sözü sitem için olan temamı da oradan aldım ve eklentisiz olmasına rağman seosu çok iyi memnunum. Bunları bir yana bırakalım film sitesi işine girmek mantıklımı öyle çok bir para yatıramam normal düzeyde belirli bir zaman sonra günlük tanıtım yazıları alabilirim.
Nasıl bir yol izlemem gerekiyor benim ekmek yermiyim film işinden bence seçtiğim domaini alırsam çok iyi geliyor gözüme akılda kalışı ve yazılışı olsun. Sadece demek istediğim para kazandırır mı veya güzel hitler getirir mi bana ?
Regex
SEO & Law Consultant
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Avukat
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
106, (%100)
O pasta çok büyük dostum, herkese dilim düşer. Güncel ve hit alabilecek filmlerin sürekli takibini yapıp özgün eklemen lazım yalnız; botla olacak iş değil. Ben de bu alanda projeye gireceğim. Umutsuzluğa kapılma. Film hobisi bitmez. Eğer hevesliysen, azimliysen bütçesiz de karınca kararınca bir film sitesi yaratırsın.
Regex
SEO & Law Consultant
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Avukat
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
106, (%100)
Hangi temayı alacaksın? Ya da ücretsiz bir tema mı bu? Tema adını söylersen, eğer bildiğim bir temaysa SEO durumu hakkında bilgi verebilirim. Film sitesi açacaksan Keremiya ya da Tahamata temalarını önerebilirim.
ByX
I Love Google
Kimlik Onayı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
yok
-
-
Ad Soyad
Y** C**
-
-
-
Ticaret
17, (%88)
Ben sitemde filmleri barindirmadiğim halde mail geldi.
Av.tr uzantili mal adresinden.
Sayın yetliki telif hakları digiturk as ye gecmistir assagida verecegim filmlerin kaldirilmasi gerekmektedir
Aksi taktirde sunucunuz da bulundurmasaniz da suça ortak olduğunuz acikca ortadadir ayni sekilde bir tekrar soz konusu olur ise uyarisiz hakkinizda hukuksal islem baslatilacaktir
Diye geldi sogudum baska seylere yoneldim eger acacaksaniz herseyi yurt disi lokasyonlu acin
1 kişi bu mesajı beğendi.
ByX
I Love Google
Kimlik Onayı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
yok
-