Merhaba abilerim, ablalarım ve kardeşlerim. 1-2 hafta önce bazen konuştukan sonra (bu çok sık oluyor) bazen de hareket ettikten sonra sağ kulağımdan hava çıkıyor gibi hissediyorum. İlk başlarda ciddiye almadım fakat daha sonra artınca biraz araştırma yaptım.

Eksiduyuru.com da bir başlık gördüm, başlık sahibi kulak zarından falan bahsetmişti ve kullanıcılardan biri de 2 burun deliğini kapat ve burnundan hava vermeye çalış demişti ben de deneyeyim dedim sağ kulağımdan resmen hava çıktı korktum ve hemen bıraktım yaptığım şeyi. Ardından 2 dk süre boyunca garip garip sesler duydum hani deniz kabuğunu kulağınıza tutarsınız damar atma sesi gelir ya aynen onun gibi ve "fuuuuu" diye bir ses çıktığını hissettim.

Forumtr'de de bir konu buldum ve birisi şöyle yazmış;
Benim dayımında kulağıdan hava çıkayor.Aynı dayımNeyse ama onun ki biraz daha farklı bir durum.Yani kulaklarından birisinin zarı yok,patlamış gitmiş.Diğer kulağında da aynı durum vardı kulağın arkasından mı ne bir sıvı alarak başka bir kulak zarı yaptılar.Şimdi tek bir kulakla duyuyor bizleri.Diğer kulakta ameliyat olacak.Senin de böyle bir durum olmadan bir doktora git.Ama o zaman kadar;duşa girerken kulaklarını pamuk ya da kulak tıkacı ile tıka,kulaklarına dokunarak,şekilden şekile sokarak fazla uğraşma,kulaklarını temizlerken kulak temizleme çubuğunu fazla derine sokmadan temizle,ağzını kocaman "A" diyecek şekilde günde 3-4 kere 2-3sn filan yap.Geçmiş olsun

İlgili konular: ekşiduyuru - forumtr

Bazı kişiler de iltihap oluşmuş olabilir diyor.

Böyle bir sorun yaşayan oldu mu diye merak ettim en kısa zamanda doktora gideceğim fakat şimdiden bilgilenmek istedim.