Öncelikle yazını tam okumadım,
Konu dışına yazmıssın fakat burası saglık forumu degil senin sonun basında ciddi birseyin habercisi olabilir bu ne vurdum duymazlıktır gitsene hastaneye bu kadar mı üşengecsin !
Konu dışına yazmıssın fakat burası saglık forumu degil senin sonun basında ciddi birseyin habercisi olabilir bu ne vurdum duymazlıktır gitsene hastaneye bu kadar mı üşengecsin !
Doğru kardeşim, burası sağlık forumu değil ben de biliyorum. Konu dışı adlı kategoriye açtım konuyu, bu kategoride neler neler paylaşılıyor ben bir şey demiyorum denemez de. İnsanın bir problemi oluyor buraya konu açıyor ve insanlar fikirlerini söylüyor. Ayrıca keşke biraz okusaydın, alıntı var diye uzun gözüküyor yazı sadece. Hastaneye gideceğimi belirttim sadece bu durumu yaşayan var mı, varsa neler geçirdi bilmek istiyorum.
demircanuzer adlı üyeden alıntı
Dostum sana gelince bu önemli bir sorun gibi gözüküyor. Yani bi yandan birtek son cümlesi doğru bu arkadaşın buraya yazman bile hata hemen hiç geciktirmeden doktora gitmen gerekli.Kulak çok hassas ve ameliyatlarında başarı oranları daha zayıf bir duyu organı.
Gözde öyledir ve bekletmeye gelmez Allah korusun kaybedebilirsin.
Yarın gideceğim hocam, gerçekten ciddi bir şey. Sadece sizin gibi insanlardan fikir alışverişi yapmak istedim. Bu sorunu birkaç kişi daha yaşamış fakat o konulara yazamazdım, taa kaç sene önceki konular. Konuyu açan arkadaşların bile foruma baktığından şüpheliyim.