-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Bilişim Teknolojileri
-
-
Ad Soyad
S** O**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Evet arkadaşlar önerilerinizi bekliyorum. Bir kaç arkadaşın önerilerini inceledim. Gelecek diğer önerilere de bakarak bir iki saat içinde karar vermem gerekiyor..
Dedim ya siteyi sildim seo dan kaybetmeyelim daha fazla:) Gerçi sitenin hitinin büyük bir kısmı sosyal ağdan geliyor. Organik hit çok az ama o ayrı bir tartışma konusu..
Yanlız arkadaşlar sizdem ricam kurumsal öneriler olması..
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
35, (%100)
Hocam host önerileri sizi tatmin etmeyecek muhtemelen, aylık 15-20TL ödemeli VDS sunuculara bir bakın, aylık tırafiğinizi hesaplamayı deneyip onlara yaklaşabilirsiniz fikrimce.
Edit: Erkale ile çalışıyorum, eğer siteniz çok sorunlu ve ticked ile çok uğraşan bir site değilse bence güvenebilirsiniz. Destekleri dışında çok sorunları yok yani.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Bilişim Teknolojileri
-
-
Ad Soyad
S** O**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşlar ilk etapta bir iki aylık ucuz yollu bir vds ayarlamak gerekiyor galiba...
........ in vds2 paketi nasıldır acaba
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
technical expert
-
-
Ad Soyad
F** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Turkuazhosting i ortaya atmanız pek hoş olmamış.
Ancak hosting ile bu zamana kadar devam etmeniz bana garip geldi.
VDS ye geçmeniz gerekiyor yada site geliri iyi ise kiralık sunucuya geçmelisiniz.
İllaki hosting diyorsanız da benimde devamlı cpu sorunum oldu şuanda güzelhosting i kullanıyorum şimdiye kadar sorun yaşamadım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
technical expert
-
-
Ad Soyad
F** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Önerme konusunda çok bilgim olmadığı için birşey söylemem yanlış olur.
Ama kurumsal herhangi bir firma ile görüşüp garanti alıp en alt paketi alsanız da olur daha sonra paket yetersiz kalırsa yükseltirsiniz.
Benim önerebileceklerim. turhost, guzelhosting . turhost biraz daha pahalı ama aralarında bence kalite farkı yok.
Ek Olarak: 2. şahıslardan herhangi birşey almanızı tavsiye etmem.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Bilişim Teknolojileri
-
-
Ad Soyad
S** O**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Yok zaten şahıstan olmaz. Herhangi bir sıkıntıda karşımda kurumsal bir muhattap bulmak isterim.
Turhost ile daha önceki dönemlerde bir deneyimim oldu tabi paylaşımlı hosting için. gerçekten teknik destek konusunda çok sabırlı ve ilgililer. Ancak onunda fiyat biraz yüksek. Galiba güzelhosttan yana tercih kullanacağız. ancak onda da şöyle bir durum var. cpanel için ayrıca para vermek gerekiyor. Plesk ise ücretsiz.
Pleskte wordpress kurulumu çok karışık olmasa gerek değil mi?
Bu arada hosttan girdik vps'den çıkıyoruz ama bunun kullanımı nasıl kolay mı?