caddebodrum adlı üyeden alıntı

5s alma sebepleri iphone 6 ların çoğu ve 7lerde dokunmatik ekranlarda sorun çıkmış çoğu kullanıcı dava açmış appleye haberlerde yazıyordu en stabil çalışan 5s üstü alma derim


Sen 7 yi ne zaman gördün ki sorun çıktığını söylüyorsun ? Daha doğrusu 7 i kim eline almış ki yorum ediyor ?5S Almalarında ki sebep fiyat uygunluğu şu an piyasada 1350 tl den satılıyor. Andor 1350 TL ücret ile dışarıda abuk sabuk telefon satın alacaklarına en azından iPhone kullanırım düşüncesiyle bu yüzden çok satılıyor. Ben iPhone 3G den beri kullanıyorum en sorunsuz işletim sistemidir bugüne kadar hiç bir problem yaşamadım. Android işletim sistemleri Windowsla bire bir aynı mantıkla çalışır. Her kurulan uygulama programlar Sistemde Cache dosyası bırakarak ne kadar temizlersen temizle bir müddet sonra yavaşlamalar yaratır. Hayatımda 1 kez hata yapıp Samsung Note Edge Satın almıştım İlk Çıktığında tasarımsal olarak çok etkilendiğimden dolayı , Beni bin bir pişman etmişti.

iOS kullanıcısı olduğunu söylüyorsun , şu an 6s Plus kullanıyorum. Sende o bütçe ile Plus alamasanda 2. el bir 6s alabilirsin.

6 Serisini almanı önermem , işlemci ve ek özellikler olarak biraz geri kalıyor . 6S hem Ram olarak hemde işlemci nesli olarak daha üst seviyede ek olarak kamera olarak daha güçlendirildi.

iPhone 7 Ortalama 3800+ Fiyat üzerinden gireceğini düşünüyorum.

Şu an o fiyata 6S PLUS alabiliyorsun apple store dan.