Machine yanlış bilgiler veriyorsunuz, her halükarda 2-3 hatta 1 haftalık sitelerle bile Adsense alınabiliyor. Bizzat kendim geçenlerde deneme amaçlı 20 günlük bir paravan ile aldım.

cihan1 onay alana kadar forum kısmını kaldırın, diğer yandan hakkında sayfanızın içeriğini biraz daha uzun tutmaya çalışın, yazılarınıza şöyle göz ucuyla göz attım biraz kısa gibi geldiler imkanınız varsa onları biraz uzatmaya çalışın, diğer yandan geçici olarak daha sade hatta düz renkte bir arkaplan seçebilirsiniz, bu sayede logonuz daha belirgin olur, konu içi yazı boyutlarını da büyültebilirsiniz, ek olarak da yazıları çok sık resimlerle bölmüşsünüz, yazı boyutları da küçük olduğu için arada kayboluyor yazılar. Son olarak da bazı konularda oynayış videoları ile oyunlara ait resimler telif hakkı sorunu çıkarabilirler, belki de bu yüzden onay alamayabilirsiniz gelecek seferlerde. Birkaç deneme de daha adsense alamazsanız, başka bir paravan site açıp onun üzerinden adsense alıp bu sitede kullanmanızı tavsiye ederim, geçtiğimiz günlerde şu ( http://burakisci.com/adsense-hesap-acma-20-gunluk-siteyle.html ) yazıyı yazmıştım belki faydası olur size...

ek olarak içerik sayfalarında ki yazıların rengini daha belirgin bir şey yaparsanız okunuş açısından daha iyi olur.