lostyazilim
tr.link

Adsense Gezinmesi zor site

16 Mesajlar 2.167 Okunma
acebozum
tr.link

zeytin8899 zeytin8899 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 01.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek öğretmen
  • Konum Rize
  • Ad Soyad Y** Ö**
  • Mesajlar 1015
  • Beğeniler 60 / 212
  • Ticaret 16, (%100)
Adsense almak sitenin yaşıyla alakalı olduğu kadar bir o kadarda alakasız. Ben 1 aylıkken almıştım. Sanırsam sitenin konusuna göre içerik,zaman vs degişebiliyor ama 2 haftalık bir site için adsense düşünmek bence çok yanlış. Googleye sitenizi tanıtıp makalelerinize deger vermesini bekleyin. Özgün yazılar devam ettikçe sitenizin güvenilirligi artacak ve googlede sıralamalarda üste çıkacaksınız . Bu süreçtede çok rahat adsensi alacaksınız.

https://discord.gg/S6mByw8
elektronikssl
webimgo

burakisci burakisci Wordpress Tema Yapımcısı Kullanıcı
  • Üyelik 16.10.2011
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Wordpress Tema Yapımcısı
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad B** i**
  • Mesajlar 1897
  • Beğeniler 371 / 522
  • Ticaret 23, (%100)
Machine yanlış bilgiler veriyorsunuz, her halükarda 2-3 hatta 1 haftalık sitelerle bile Adsense alınabiliyor. Bizzat kendim geçenlerde deneme amaçlı 20 günlük bir paravan ile aldım.

cihan1 onay alana kadar forum kısmını kaldırın, diğer yandan hakkında sayfanızın içeriğini biraz daha uzun tutmaya çalışın, yazılarınıza şöyle göz ucuyla göz attım biraz kısa gibi geldiler imkanınız varsa onları biraz uzatmaya çalışın, diğer yandan geçici olarak daha sade hatta düz renkte bir arkaplan seçebilirsiniz, bu sayede logonuz daha belirgin olur, konu içi yazı boyutlarını da büyültebilirsiniz, ek olarak da yazıları çok sık resimlerle bölmüşsünüz, yazı boyutları da küçük olduğu için arada kayboluyor yazılar. Son olarak da bazı konularda oynayış videoları ile oyunlara ait resimler telif hakkı sorunu çıkarabilirler, belki de bu yüzden onay alamayabilirsiniz gelecek seferlerde. Birkaç deneme de daha adsense alamazsanız, başka bir paravan site açıp onun üzerinden adsense alıp bu sitede kullanmanızı tavsiye ederim, geçtiğimiz günlerde şu ( http://burakisci.com/adsense-hesap-acma-20-gunluk-siteyle.html ) yazıyı yazmıştım belki faydası olur size...

ek olarak içerik sayfalarında ki yazıların rengini daha belirgin bir şey yaparsanız okunuş açısından daha iyi olur.

cihan1 cihan1 gerivites.net Kullanıcı
  • Üyelik 12.11.2014
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek WM
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad C** E**
  • Mesajlar 1228
  • Beğeniler 19 / 278
  • Ticaret 27, (%100)
burakisci hocam teşekkür ederim öncelikle tavsiyeleriniz için. forum kısmını kısa süre içinde kaldırıcam. yazılar en az 300 kelime bu arada. yazı boyutlarıyla alakalı tavsiyelerinizi uygulıcam. resimler ve videolar konusuna gelirsek resimleri google görsellerde telif hakkı içermeyen görseller arasında seçiyorum. videoları ise indirip siteye yüklemiyorum. youtube linki ile siteye ekliyorum. o yüzden telif içericeğini pek sanmam. Tekrardan teşekkürler tavsiyeleriniz için.

Ucantereyagi Ucantereyagi WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 07.02.2016
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum Mersin
  • Ad Soyad K** Ö**
  • Mesajlar 516
  • Beğeniler 88 / 180
  • Ticaret 12, (%83)
Aynen öyle çok bilmişlik edip insanlara yanlış bilgi vermeyin. 1 haftalık site ile de adsense alınabilir.

wmaraci
wmaraci

ismailweb ismailweb Mühendis Kullanıcı
  • Üyelik 25.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Makine Mühendisi
  • Konum Gaziantep
  • Ad Soyad İ** G**
  • Mesajlar 349
  • Beğeniler 4 / 52
  • Ticaret 0, (%0)
Adsense için en önemli şeylerden biri sitemaptir bunu unutmayın, iyi calismalar

size yol gösterebilirler fakat yalnız yürümek zorundasınız !

cihan1 cihan1 gerivites.net Kullanıcı
  • Üyelik 12.11.2014
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek WM
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad C** E**
  • Mesajlar 1228
  • Beğeniler 19 / 278
  • Ticaret 27, (%100)
ismailweb sitemap gönderdim zaten hocam google araçlarından. teşekkürler

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği