wildturk1
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
Y** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Yahu Hiç Bir şey yok Sende Zorlama Hava Vermeye Kulakdan Östaki Borusuna Ordan Genize Giden bir yol vardir ve bu yok gerektiğinde kulak akıntılarını gerektiğinde geniz akıntıları gibi akıntıları atmaya yarayan vede kulağınıza aşiri miktarda basınc olusturacak hava yada su gibi olası materyallerin kulak zarına baskı yapip zarar vermeden atmaya yarayan bir çeşit emniyet sibobu gibidir
duyma kaybin olmayacaği gibi fazla zorlarsan kendine zarar vereceğin bir durumdur sen yinede doktora git için rahatlasın fazlada ağzini burnunu tutup kulakdan zorlama :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
IT Manager
-
-
Ad Soyad
İ** D**
-
-
-
Ticaret
23, (%96)
Sağlık forumu değil yada burada bu konuyla ne işin var diyen arkadaşlara sesleniyorum.Burası webmaster forumu olabilir ancak bizler artık yıllardır hergün bu sitede olduğumuz için birbirimizle yüz yüze tanışmasakta hatta forumda hiç mesajlaşmamız bile olmasada nicklerimizden ve konularımızdan az çok birbirimizi tanıyoruz.Forum aile ortamı oluşturmak herşeyden çok daha önemli.
Gelelim konuya benimde sürekli kulaklarım tıkanır.Sürekli gliserin kullanıyorum.İlk başlarda doktora gidiyordum ancak sürekli gliserin kullan 1 hafta sonra gel temizleyelim diyolar zaten 1 hafta kullanınca birşey kalmıyor eski haline dönüyor o yüzden gitmiyorum artık doktora.
Kulak tıkanması çok acayip birşey kendi konuşmanızı içinizden duyuyorsunuz.Dediğiniz gibi bir hava çıkışı gibi birşey oluyor.Siz farkında olmayabilirsiniz ama duyma kaybı yaşıyor olabilirsiniz.Ağzınızı ve burnunuzu kapatıp yutkunduğunuzda kulaklarınızda bir değişme oluyor.
İnşallah tıkanma falan vardır çözülür.Bende çok korkmuştum ama çok şükür birşey çıkmadı.Ancak bu süreçlerden sonra alışkanlık yapıyor diyorlarya harbiden doğru 2 3 ayda bir temizletmek yada sürekli gliserin kullanmak gerekiyor.
İhmal etmeden hemen bir doktora görünün bizimlede sonuçları paylaşın.Şimdiden Allah size ve tüm hastalarımıza acil şifalar versin.