-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
UI/UX
-
-
Ad Soyad
Y** G**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
Bence tasarım genel olarak güzel lakin bazı yerlerde hatalar var.
İlk olarak tasarıma genel bakışta hoş bir duruşu var ancak yazılar tasarımı bozmuş. Türkçe harflerde yok. Yazı fontunu değiştirip daha güzel bir (Türkçe Uyumlu) font ile değiştirebilirsin. Onun dışında Kerimcan Durmaz'ın fotoğrafına uyguladığın efekt çok hoş durmuş dostum.
Son olarak, arka plan çok sade. Arka plan da değişiklik yapabilirsin dostum tasarımı dahada güzelleştirecektir. :) Neyse son olarak şunu belirtmek isterim biz burada tasarımlarla uğraşıp 2-3 kuruş paranın peşindeyiz Kerimcan bey ise paraya para demesin dünya da gerçekten adalet yok :'(
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
3B Modelleme
-
-
Ad Soyad
I** G**
-
-
-
Ticaret
23, (%100)
Hocam dürüst olmak gerekirse , genel itibari ile idare eder.Ha ben sizin müşteriniz olsaydım beğenmezdim.Tabi bunlar normal şeyler hem görsellik görecelidir,hemde siz bu çeşitliliğe yeni başlamışsınız.Umarım eleştirimi yapıcı olarak görürsünüz.Teşekkürler.
Ek Olarak: Hocam dürüst olmak gerekirse , genel itibari ile idare eder.Ha ben sizin müşteriniz olsaydım beğenmezdim.Tabi bunlar normal şeyler hem görsellik görecelidir,hemde siz bu çeşitliliğe yeni başlamışsınız.Umarım eleştirimi yapıcı olarak görürsünüz.Teşekkürler.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Grafik Tasarım
-
-
Ad Soyad
C** Ş**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Hocam burada umut ve gurur kırmak bize düşmez tabii fakat sunulduğundan eleştirmemiz gerek , çalışma çok vasat değil programa hakimsiniz geliştirilebilir. iyi çalışmalar dilerim.
Crixus
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Dostum üst taraftaki boşluk ve o boşluktaki lens efekti sanırım o kısımı hem çok bırakmış hem de asıl focus noktasından uzaklaştırmış.