lostyazilim
tr.link

Kerimcan Durmaz Afişi

16 Mesajlar 2.713 Okunma
lstbozum
tr.link

Trazzy Trazzy Kimlik Onayı Bekliyor Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 28.05.2016
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Grafik & Arayüz Tasarımcı
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad B** A**
  • Mesajlar 145
  • Beğeniler 207 / 85
  • Ticaret 1, (%100)
berkayztr dediğim gibi afiş tasarımını ilk kez yapıyorum. Normalde ui designerim. :) Önerileri dikkate almakta fayda var tabiki sağolun hocam. Gün içinde Skype üzerinden eklerim. :)

wmaraci
reklam

YalcinGlmz YalcinGlmz Freelancer Kullanıcı
  • Üyelik 01.10.2015
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek UI/UX
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad Y** G**
  • Mesajlar 81
  • Beğeniler 0 / 89
  • Ticaret 20, (%100)
Bence tasarım genel olarak güzel lakin bazı yerlerde hatalar var.

İlk olarak tasarıma genel bakışta hoş bir duruşu var ancak yazılar tasarımı bozmuş. Türkçe harflerde yok. Yazı fontunu değiştirip daha güzel bir (Türkçe Uyumlu) font ile değiştirebilirsin. Onun dışında Kerimcan Durmaz'ın fotoğrafına uyguladığın efekt çok hoş durmuş dostum.

Son olarak, arka plan çok sade. Arka plan da değişiklik yapabilirsin dostum tasarımı dahada güzelleştirecektir. :) Neyse son olarak şunu belirtmek isterim biz burada tasarımlarla uğraşıp 2-3 kuruş paranın peşindeyiz Kerimcan bey ise paraya para demesin dünya da gerçekten adalet yok :'(
Trazzy

kişi bu mesajı beğendi.

cmcfilm cmcfilm art Kimlik Onayı
  • Üyelik 13.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek 3B Modelleme
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad I** G**
  • Mesajlar 578
  • Beğeniler 326 / 117
  • Ticaret 23, (%100)
Hocam dürüst olmak gerekirse , genel itibari ile idare eder.Ha ben sizin müşteriniz olsaydım beğenmezdim.Tabi bunlar normal şeyler hem görsellik görecelidir,hemde siz bu çeşitliliğe yeni başlamışsınız.Umarım eleştirimi yapıcı olarak görürsünüz.Teşekkürler.

Ek Olarak: Hocam dürüst olmak gerekirse , genel itibari ile idare eder.Ha ben sizin müşteriniz olsaydım beğenmezdim.Tabi bunlar normal şeyler hem görsellik görecelidir,hemde siz bu çeşitliliğe yeni başlamışsınız.Umarım eleştirimi yapıcı olarak görürsünüz.Teşekkürler.
Trazzy

kişi bu mesajı beğendi.

Trazzy Trazzy Kimlik Onayı Bekliyor Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 28.05.2016
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Grafik & Arayüz Tasarımcı
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad B** A**
  • Mesajlar 145
  • Beğeniler 207 / 85
  • Ticaret 1, (%100)

VoxGraphic adlı üyeden alıntı

Bence tasarım genel olarak güzel lakin bazı yerlerde hatalar var.

İlk olarak tasarıma genel bakışta hoş bir duruşu var ancak yazılar tasarımı bozmuş. Türkçe harflerde yok. Yazı fontunu değiştirip daha güzel bir (Türkçe Uyumlu) font ile değiştirebilirsin. Onun dışında Kerimcan Durmaz'ın fotoğrafına uyguladığın efekt çok hoş durmuş dostum.

Son olarak, arka plan çok sade. Arka plan da değişiklik yapabilirsin dostum tasarımı dahada güzelleştirecektir. :) Neyse son olarak şunu belirtmek isterim biz burada tasarımlarla uğraşıp 2-3 kuruş paranın peşindeyiz Kerimcan bey ise paraya para demesin dünya da gerçekten adalet yok :'(

Öneriler için çok teşekkür ederim. Baktım Behance portfolyomda hep arayüz var, bir tane de afiş olsun nolur nolmaz dedim :) Arka planın sadeliğine katılıyorum. Genel olarak sade tasarım severim ama adam dj niye sade yaptım ben de bilmiyorum. Saatte 20.000 kazanması konusunda da çok haklısınız. Kesinlikle haketmeyen biri :(

Ek Olarak:

cmcfilm adlı üyeden alıntı

Hocam dürüst olmak gerekirse , genel itibari ile idare eder.Ha ben sizin müşteriniz olsaydım beğenmezdim.Tabi bunlar normal şeyler hem görsellik görecelidir,hemde siz bu çeşitliliğe yeni başlamışsınız.Umarım eleştirimi yapıcı olarak görürsünüz.Teşekkürler.

Ek Olarak: Hocam dürüst olmak gerekirse , genel itibari ile idare eder.Ha ben sizin müşteriniz olsaydım beğenmezdim.Tabi bunlar normal şeyler hem görsellik görecelidir,hemde siz bu çeşitliliğe yeni başlamışsınız.Umarım eleştirimi yapıcı olarak görürsünüz.Teşekkürler.

Teşekkür ederim hocam dikkate alacağım tabiki, sağolun :)

wmaraci
wmaraci

cengzsen cengzsen GraphicDesigner Kullanıcı
  • Üyelik 03.09.2016
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Grafik Tasarım
  • Konum Sakarya
  • Ad Soyad C** Ş**
  • Mesajlar 174
  • Beğeniler 35 / 34
  • Ticaret 4, (%100)
Hocam burada umut ve gurur kırmak bize düşmez tabii fakat sunulduğundan eleştirmemiz gerek , çalışma çok vasat değil programa hakimsiniz geliştirilebilir. iyi çalışmalar dilerim.
Trazzy

kişi bu mesajı beğendi.

Crixus Crixus Kimlik Onayı Bekliyor Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 24.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** Y**
  • Mesajlar 245
  • Beğeniler 24 / 49
  • Ticaret 0, (%0)
Dostum üst taraftaki boşluk ve o boşluktaki lens efekti sanırım o kısımı hem çok bırakmış hem de asıl focus noktasından uzaklaştırmış.

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al