VoxGraphic adlı üyeden alıntı

Bence tasarım genel olarak güzel lakin bazı yerlerde hatalar var.

İlk olarak tasarıma genel bakışta hoş bir duruşu var ancak yazılar tasarımı bozmuş. Türkçe harflerde yok. Yazı fontunu değiştirip daha güzel bir (Türkçe Uyumlu) font ile değiştirebilirsin. Onun dışında Kerimcan Durmaz'ın fotoğrafına uyguladığın efekt çok hoş durmuş dostum.

Son olarak, arka plan çok sade. Arka plan da değişiklik yapabilirsin dostum tasarımı dahada güzelleştirecektir. :) Neyse son olarak şunu belirtmek isterim biz burada tasarımlarla uğraşıp 2-3 kuruş paranın peşindeyiz Kerimcan bey ise paraya para demesin dünya da gerçekten adalet yok :'(

Öneriler için çok teşekkür ederim. Baktım Behance portfolyomda hep arayüz var, bir tane de afiş olsun nolur nolmaz dedim :) Arka planın sadeliğine katılıyorum. Genel olarak sade tasarım severim ama adam dj niye sade yaptım ben de bilmiyorum. Saatte 20.000 kazanması konusunda da çok haklısınız. Kesinlikle haketmeyen biri :(

Ek Olarak:

cmcfilm adlı üyeden alıntı

Hocam dürüst olmak gerekirse , genel itibari ile idare eder.Ha ben sizin müşteriniz olsaydım beğenmezdim.Tabi bunlar normal şeyler hem görsellik görecelidir,hemde siz bu çeşitliliğe yeni başlamışsınız.Umarım eleştirimi yapıcı olarak görürsünüz.Teşekkürler.

Ek Olarak: Hocam dürüst olmak gerekirse , genel itibari ile idare eder.Ha ben sizin müşteriniz olsaydım beğenmezdim.Tabi bunlar normal şeyler hem görsellik görecelidir,hemde siz bu çeşitliliğe yeni başlamışsınız.Umarım eleştirimi yapıcı olarak görürsünüz.Teşekkürler.

Teşekkür ederim hocam dikkate alacağım tabiki, sağolun :)