BySaNCeZ adlı üyeden alıntı

Kesinlikle girme 1 sene boyunca yapmadigim seo kalmadi sitem şehrimde alisverisle ilgili sitelerde ilk siralardaydi sosyal medyam bile saglam olmasina ragmen 50 tl zor kazandim oda yakin cevreme sattim 4 5 kisi de disaridan sattim urunleri 1 2 kisi menmun kalmadi urunlerden kar markajı düsük ve stopaj bilmem ne ayagina iyice dustu. Yeni yil gelince dediler ek ucret sok oldum alirken hic bahsetmezler dikkat et girme coluk cocugunun parasini boyle sistemlere kaptirma sahsi dusuncem

Ek Olarak: Kesinlikle girme 1 sene boyunca yapmadigim seo kalmadi sitem şehrimde alisverisle ilgili sitelerde ilk siralardaydi sosyal medyam bile saglam olmasina ragmen 50 tl zor kazandim oda yakin cevreme sattim 4 5 kisi de disaridan sattim urunleri 1 2 kisi menmun kalmadi urunlerden kar markajı düsük ve stopaj bilmem ne ayagina iyice dustu. Yeni yil gelince dediler ek ucret sok oldum alirken hic bahsetmezler dikkat et girme coluk cocugunun parasini boyle sistemlere kaptirma sahsi dusuncem

Cok Sağol hocam ciddi ciddi online mağazayı düşünüyordum ama bu sözlerinizden sonra çok zor o site ile calışmam