-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
www.vmedyam.com
-
-
Ad Soyad
Ö** V**
-
-
-
Ticaret
22, (%95)
S.a Arkadaşlar;
İncir.com'un malum piyasayı alt üst edip biz bu işi yapamadık diyerek gittikten sonra birçok mağduriyet oluştu. Bu firma ile bende yaklaşık 2 ay kadar çalıştım (Ödediğim para 9 TL) Ama tam düze çıktık derken firma biz battık deyip çekip gitti. Sorum şu, bu şekilde yine Hazır E-Ticaret paketleri sağlayan SAĞLAM firma/Firmalar varmı bildiğiniz?
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Senior Email Marketing Special
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Bir suru var hocam ticimax projesoft bunlara bakabilirsin bunlarin ucretsiz temalari var tabi eklenti icin para aliyorlar
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
ö.g.g
-
-
Ad Soyad
F** Ç**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Onlinemagza haric ticimax olabilir tavsiye ederim
Her Kul Kendi Kaderini Yaşarmış..
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Dijital Pazarlama
-
-
Ad Soyad
O** G**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
o şekilde şuanda yok diye biliyorum anca yeni bir firma girişim yapıncağa kadar :D
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
ö.g.g
-
-
Ad Soyad
F** Ç**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Kesinlikle girme 1 sene boyunca yapmadigim seo kalmadi sitem şehrimde alisverisle ilgili sitelerde ilk siralardaydi sosyal medyam bile saglam olmasina ragmen 50 tl zor kazandim oda yakin cevreme sattim 4 5 kisi de disaridan sattim urunleri 1 2 kisi menmun kalmadi urunlerden kar markajı düsük ve stopaj bilmem ne ayagina iyice dustu. Yeni yil gelince dediler ek ucret sok oldum alirken hic bahsetmezler dikkat et girme coluk cocugunun parasini boyle sistemlere kaptirma sahsi dusuncem
Ek Olarak: Kesinlikle girme 1 sene boyunca yapmadigim seo kalmadi sitem şehrimde alisverisle ilgili sitelerde ilk siralardaydi sosyal medyam bile saglam olmasina ragmen 50 tl zor kazandim oda yakin cevreme sattim 4 5 kisi de disaridan sattim urunleri 1 2 kisi menmun kalmadi urunlerden kar markajı düsük ve stopaj bilmem ne ayagina iyice dustu. Yeni yil gelince dediler ek ucret sok oldum alirken hic bahsetmezler dikkat et girme coluk cocugunun parasini boyle sistemlere kaptirma sahsi dusuncem
Her Kul Kendi Kaderini Yaşarmış..
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Bu tarz sitelerin üyelik satarak para kazandığı ortada. Çünkü üyelik makul fiyat değil. Adamın hem ürünlerini satacam hem de benden 2 milyar para alacak
1 kişi bu mesajı beğendi.