İyi akşamlar arkadaşlar
Daha önce hiç dış seo çalışması yapmadığım 4 aylık siteme backlink paketi almak istiyorum.
Çok büyük bir beklentim de yok.Sitemin şuan ki günlük hiti müdehalesiz 30-35 organik.
İstediğim, beklediğim şey ise kısa vadede bu sayının tekil 100 olması.
Backlink paketi satımı yapan forumda ki tüm ilanlara neredeyse mail attım ve hepsi "ıııh olmayabilir, garanti değil, biz çalışmayı yaparız gerisi kendiliğinden olursa olur" türevi yanıt verdi.Oysa sayfa başlıkları %100 İLK SIRA YÜKSELME GARANTİLİ HİTİNİZ 1 İKEN 5BİN OLACAK GARANTİLİ türevi abartı abartı şeyler.
Artık kendi kedilerine referans verip yorum mu yapıyorlar onu da bilemedim ama yorumlar da keza öyle.Bu iş böyle kolay olmasa gerek.Yine "bakın biz işimizi nasıl yapıyoruz" diye gösterdikleri yükselen kelimeler de zaten düşük rakip potansiyeline sahip benim kendi çabam ile bile yükseltebileceğim kelimeler.
Kadın bileklik gibi bir kelimeyi görsel indeks de ilk satıra, arama sonuçlarında da tozlu.com'un önüne kendi çabam ile getirdim.Kadın kolye kelimesinde şuan için 5. sayfa
Fakat kadın kol saati kelimesini ilk 500 e dahi sokamıyorum.
Beklentim bu kelimelerin sıralamasının daha da yükselmesi ve site hitimin 100 kısa vadede 100 e çıkması.
Sizden istediğim ise önerebileceğiniz, referans olabileceğiniz yada tavsiye verebileceğiniz bir backlink paketi, seo çalışması.
Tabi bütçeyi çok zorlamadan.
Şimdiden hepinize teşekkürler.