wmaraci reklam
tr.link

Özgün İçerik

18 Mesajlar 1.774 Okunma
acebozum
tr.link

Bahadir32 Bahadir32 Satılık domainler Kullanıcı
  • Üyelik 23.02.2015
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Feel
  • Konum Isparta
  • Ad Soyad B** K**
  • Mesajlar 822
  • Beğeniler 203 / 219
  • Ticaret 27, (%100)
Hocam metin yerleri birbirine benzemese bile bazen googlede böyle çakışmalar yaşanabilmektedir siz o kırmızı yazan yeri google'de aratın bu cümle bulunmazsa yazınız özgündür bazen smalltools doğru sonuçlar vermeyebilir.

Kriptokulis.com | Bitcoin & Altcoin Bilgi Paylaşım Forumu
googleasistan
reklam

Masiva Masiva MasivaTurk.com Kullanıcı
  • Üyelik 05.05.2014
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek E-Ticaret
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad F** K**
  • Mesajlar 494
  • Beğeniler 0 / 78
  • Ticaret 1, (%100)
O sitede son zamanlarda hafif değişiklikler yapıldı. O yüzden şu an için böyle küçük hatalar oluşabiliyor. Yeşil kısmı dikkate alın diğer kısım hatalı düzeltilir yakın zamanda. Ayrıca %95'i özgün olan bir yazıyı gönül rahatlığıyla yayınlayabilirsiniz. Ben genelde %80-85 oldu mu yayınlıyorum. İlla benzer cümleler olacaktır, o kadar sorun değil.
bekirbulut

kişi bu mesajı beğendi.

bekirbulut bekirbulut AdSense, Blogger Kullanıcı
  • Üyelik 03.05.2014
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek İçerik Editörü
  • Konum Yozgat
  • Ad Soyad B** B**
  • Mesajlar 2316
  • Beğeniler 384 / 1212
  • Ticaret 17, (%100)

farukkarahan adlı üyeden alıntı

Yargılamak için sormadım sadece bende merak ediyorum.

Peki gerçekten %5 lik kısım gerçekten önemli mi. Sonuçta dediğiniz gibi illaki iki kelime yada bir cümle başkasının yazdığıyla aynı olabilir.

Hocam %80 özgünse sorun çıkmıyormuş.
farukkarahan

kişi bu mesajı beğendi.

farukkarahan farukkarahan StarDust Kullanıcı
  • Üyelik 20.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek technical expert
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad F** K**
  • Mesajlar 782
  • Beğeniler 107 / 218
  • Ticaret 5, (%100)
Kendi yazdığım makalemde denedim. %62 benzersiz çıktı. Aynı makaleyi burada paylaştım kendi sayfamda yayınladıktan 1 gün sonra. %38 kopya içerik diyor. Google da aratınca wmaracı çıkıyor normal olarak. %38 değil %100 olması gerekiyor ozaman.

Sitenin saçmaladığını ispatladım sanırım :)

Şimdi wmaracı nda paylaştığım için kendi sitemimi yoksa burdakini mi içerik hırsızlığı olarak algılıyor google. Bunu nasıl anlayabiliriz.

wmaraci
wmaraci

Euphrates Euphrates Bir tutam HUZUR ! Kullanıcı
  • Üyelik 04.11.2015
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Error / %&
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad F** Ö**
  • Mesajlar 2978
  • Beğeniler 0 / 628
  • Ticaret 119, (%100)
yuzde 100 yazdığı yer tamamlandı anlamadın kırmızı yer tamamlandı yani yüzde 100 ü tamamlandı ve yüzde 90 özgün çıktı anlamına geliyor

* Hiçbir şeye ihtiyacımız yok, yalnız bir şeye ihtiyacımız vardır; çalışkan olmak!

erkaner erkaner WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 17.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 45 / E
  • Meslek metaratör,inci 2.nesil yazar
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad E** E**
  • Mesajlar 459
  • Beğeniler 17 / 105
  • Ticaret 19, (%95)
ya ihanın haberini test ettim ben o sistemden ona bile 100%100 özgün dedi inanmayın bence zaman kaybı atık oradan bakmıyorum ben

Masiva Masiva MasivaTurk.com Kullanıcı
  • Üyelik 05.05.2014
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek E-Ticaret
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad F** K**
  • Mesajlar 494
  • Beğeniler 0 / 78
  • Ticaret 1, (%100)

farukkarahan adlı üyeden alıntı

Kendi yazdığım makalemde denedim. %62 benzersiz çıktı. Aynı makaleyi burada paylaştım kendi sayfamda yayınladıktan 1 gün sonra. %38 kopya içerik diyor. Google da aratınca wmaracı çıkıyor normal olarak. %38 değil %100 olması gerekiyor ozaman.

Sitenin saçmaladığını ispatladım sanırım :)

Şimdi wmaracı nda paylaştığım için kendi sitemimi yoksa burdakini mi içerik hırsızlığı olarak algılıyor google. Bunu nasıl anlayabiliriz.

Tamamen tahmini olarak yazıyorum: Belki wmaracı'nda paylaşımlar daha çabuk index aldığı için sizin sitenizden önce google'a çıkmış olabilir. Eğer durum böyleyse doğal olarak sizin siteniz kopya içerik sayılır ama sizin siteniz wmaracı'ndan önce google'da çıktı ise wmaracı'nda bulunan içerik kopya içerik sayılır. Google'da önce index alan orjinal sayılıyor.

Ek: Birde %62 özgünlük tam özgün sayılmaz, en az %80-85 yapın ki benzersize yakın olsun, google gözünde.

http://www.copyscape.com/ sitesinden istediğiniz bir link kontrol edebilirsiniz. Orada bahsi geçen yazıyı kopyalayan siteleri vs görebiliyorsunuz. Sitenizden içerik kopyalayanları da bulabilirsiniz böylelikle.

AdnanSimge AdnanSimge Adnan Simge Zaimoğlu Telefon Onaysız
  • Üyelik 02.08.2016
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Trabzon
  • Ad Soyad A** Z**
  • Mesajlar 198
  • Beğeniler 50 / 45
  • Ticaret 30, (%93)
http://www.siteniekle.com/webmaster-araclari/makale-ozgunluk-testi
http://seoekspres.com/plagiarism-checker

Bu iki yerden kontrol edebilirsiniz. Tam hatırlamıyorum birisi ozgun olmasa da özgün diyordu hocam. Özgün olmayan bir yazıyı tarayıp kontrol ettikten sonra kullanabilirsiniz

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al